- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
TheDragon007 #33 üzenetére
Én a régit már elég régen láttam - megvan valamelyik DVD-n biztos, de most nem keresem elő, mert csak DivX-es, de akkor még ez is jó volt -, szóval nekem az új, HD-sen biztosan jobban fog tetszeni, CG ide vagy oda.
A második részt pedig még egyáltalán nem láttam, így az teljesen új lesz. Kíváncsi vagyok rá.
ígyvanferi: Az AA-n van felirat mindkét mozihoz is.
-
Vistaboy
veterán
Igen, amennyiben már meglenne HD-sen a korábbi kiadás, úgy én sem szedném le. De mivel még az sehogyan sincsen meg, ezért inkább a feljavított változatot húzom le, aminek - remélem - sokkal szebb lesz a képe. Nem azért költöttem ennyi pénzt monitorra, hogy DivX-es filmeket nézzek rajta.
Ui.: A Full HD-s LCD TV még csak tervbe van véve, egyszerre nem futotta mindenre.
-
Vistaboy
veterán
Ez szintén egy alapmű minden anime-fannak.
Ráadásul most Blu-Ray minőségben le lehet szedni az eredeti mozifilmet, illetve a 2.0-ás kiadást is, ami tulajdonképpen egy technológiailag feljavított változat, kiegészítve egy pár CG jelenettel, amikről erősen megoszlanak a vélemények, egyesek szerint elrontotta az egész filmet, mások szerint nagyon jók lettek.
Én erről nem tudok (még) mit mondani, tekintve hogy még nem láttam a 2.0-ás változatot. De mivel az eredeti filmnek még csak az európai kiadását láttam, ezért most szedem le mindkét mozit 720p-ben (Az Innocence-vel együtt). Amint lent lesznek, kifejtem a véleményemet róluk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest