- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
válasz
KKaresz45 #71 üzenetére
Ha ennyire akarod erőltetni ezt butaságot akkor szerintem PS4-en is össze lehet szedni 21 ingyenes címet ha nagyon akarja az ember, amik mind komplexebbek és hosszabbak mint az NES címek.
Valóban nincs rajta az az NES classicon volt.
Én nem vitatom, hogy ezek a maguk idejében jó játékok voltak, sőt ma is szórakoztatóak tudnak lenni. Nekem az egész classic konzol koncepcióval van bajom és a habzó szájú fanokkal akik gondolkozás nélkül megvesznek mindent amit a nintendo feléjük dob. Mert a Nintendo az isten és minden amit csinál az jó. Kivéve a WiiU de arról nem beszélünk.
Ez egy ordas nagy lehúzás, a nosztalgia meglovaglása és az indokoltnál sokkal drágábban árulása. De nem baj akinek ez kell az vegye, csak ne próbáljuk már megmagyarázni, hogy ez egy jó deal. Amikor valamit azzal kell védeni, hogy "De rá lehet hekkelni a játékokat" "Meg olcsóbb mint egy mai konzol" "Ez hozza az igazi retro élményt" (mellesleg nem) az azért sokat elárul.
-
-
törölt tag
válasz
KKaresz45 #24 üzenetére
"Én nem fogalmaznék úgy hogy "mesterségesen tolták ki a játékidőt", inkább ma vannak elkényeztetve a játékosok a korlátlan save, autoheal, stb. lehetőségekkel."
Attól függetlenül, hogy nem fogalmaznál így, sajnos ez az igazság. Szándékosan nehezítették a játékosok dolgát, mert a játékok egyszerűen túl rövidek lettek volna, ha nem kell újra meg újra meg újra próbálkozni, hogy tovább lehessen haladni. Van is egy kiváló példa erre, ugyanis a Lion King egyik fejlesztője maga mondta el, hogy a második pályán a majmos fejtörő azért került bele a játékba, hogy mesterségesen kitolják a játékidőt, és ne lehessen a kölcsönzési időn belül végigjátszani.
"A Disney egyik elvárása volt, hogy nem lehetett a játékokban egy bizonyos százalékot teljesíteni adott időn belül"
Ez egyébként rettentően sok játékra igaz, amiket (ismerve a játékot) később 10-20 percek alatt is végig lehetett játszani.
Ghosts 'n Goblins megvan? Játszd végig kétszer ugyanazt a játékot, hogy a "rendes" befejezést kapd.
SMB 3 vagy a World? Sokkal könnyebb volt azokban plusz életet szerezni (utóbbiban menteni is lehet), mint az első részben, amiben még az adott világból folytatás lehetőségét is elrejtették (A+Start gombok).
Egyébként azért sem helytálló a gondolatmeneted, mert a mai játékok sokkal hosszabbak és komplikáltabbak, mint a régiek.
Demon's Souls, van benne egy kis exploit, amivel végtelen tárgyaid lehetnek, tehát bármennyi soul, bármennyi életfeltöltés. Játszd végig így, de nem menthetsz. Jó lesz?(#32) b.: Megcrackelted, ráadásul töltöttél le ROM-okat hozzá. Ez mitől jobb, mint letölteni egy emulátort (ami ugye önmagában legális), és ahhoz letölteni pár ROM-ot? Attól, hogy az adott játékot nem forgalmazzák sehol, még nem mondott le a jogtulajdonos róluk.
-
válasz
KKaresz45 #24 üzenetére
"Nyilván le leszek oltva meg hülyézve, de hát ez van"
Aki megért attól biztos nem leszel. Én márt tavaly megvettem az első kiadást is,( NES) ebayról, nem bántam meg egy pillanatig sem, ezt is onnan szereztem be. Nintendo fan vagyok igaz, de a véleményem az, hogy a mai full 3D világban is nagy értéket képviselnek ezek a játékok és ami a legfontosabb -(és ez alapján kellene szerintem minden játékot osztályozni)- a szórakoztatási faktoruk magasan a mai játékok által nyújtott átlag felett van.
EZ a Switch sikerének is a titka, csak hát ezt nehéz megértenie a mai digitális világ szülötteinek .Az árról:
Angliában- Németországban 6 órás napi fizu az ára.Illő, nem illő, én magcrackeltem,mivel van 4-5 kizárólag japánban kiadott játék, amihez már nem is lehet hozzáférni., ezen meg vígan elfut és digitálisan hozzáférhető.
Nintendo64 re pedig akár elő is rendelek, szenzációs gép volt az is. -
DeFranco
nagyúr
válasz
KKaresz45 #24 üzenetére
1: '84 körül fertőződtem meg a commodore-al, ebben nőttem fel (bár a nintendo-sega nekem kimaradt otthon, sega klubokba jártunk mortalozni)
2: ha van save opció, az már jobb, de akkor meg nem az "eredeti" játékokkal kapcsolatos élményekről beszélünk ami nem gond, csak egy más értelmezési tartomány eleve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Mobil flották
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- AMD GAMER PC! Ryzen 5900X / RX 6800 XT / B550 / 32GB 3200MHz / 1TB Gen4 / 700w Gold! BeszámítOK
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkVision P27u 4k-s kifogástalan állapotú monitor féláron!!!
- Dell Latitude 5480 (i5 7300u, 8 GB, 256 SSD, FHD) kiárusítás!! AKCIÓÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest