- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CARNIVAL
csendes tag
válasz
#65675776 #29 üzenetére
logikus amit írsz, de mi a idtech5-el a probléma?
Nekem semmi bajom a RAGE-el, miután editeltem a config file-t, 60 fps mindig,+semmi textúra késés(gpu transcode nélkül)
sztem jobb engine, mint source vagy unreal 3, ahol látni textúra késést folyamatosan csak ott máshogy van jelen, ott "csak" 1-2 terep tárgy késik, illetve zoom használatánál...
Éppen ez az idtech 5 egyik erőssége, hogy minden jól néz ki távolról, nincs textúra betöltődés játék közben vagy kisebb felbontás textúrának.Habár sok minden statikus 2D és nagyon kijön a contrast a szép dinamikus 3D mellet.
szóval nem értem miért kéne más hardveres megoldás amikor így is működik, ha van elég memória a videókártyán.720p-be 1GB vram kell a játékhoz 2x AA-al, a gpu gyorsasága nem nagyon számít.Máshogy működik az idtech5 mint a többi,de ettől még nem hibás engine sztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Quadro FX 570 eladó
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest