- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azie
őstag
ezt elmagyarázod? mivel nem mobiltelefont tesztelek, hanem történetesen szoftvereket, mégsem presztízskérdés, hogy magáncélra mit veszek. egyetlen esetet tudok elképzelni, amikor én vagyok egy gyártó szerződött reklámarca, de ekkor már ez sem magáncél, hanem üzleti okból használom az adott terméket. De ebben az esetben is áll, hogy nem vásárolok flagshipet évente... mert totál felesleges - kivétel természetesen, ha quality of life funkciót hoz egy termék (de ilyenre nem emlékszem, aki évente hozott olyat, ami must have / nyilván mert irigy proli g*ci vagyok), amúgy meg ha 1 év alatt elavul a termék, az nálam inkább negatív, mint pozitív tulajdonság. - a "mert megtehetem" kártya nem valid érv
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Óvodások homokozója
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos tablet topic
- Nintendo 3DS és DS topic
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest