- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@bi90MR
aktív tag
Akkor vettem a 9800GT-t, amikor az a középkategóriát jelentette, illetve már annak alját, nagy divat volt az átnevezgetősdi. 2008 novemberében 35-e Ft-ot költöttem VGA-ra, 19-es, 1440x900-as monitort kell a mai napig kiszolgálnia. Szerencsére minden játék elindul ezen a felbontáson, ráadásul a mai gammák jelentős része még mindig elfut magasabb részletességgel, AA és egyéb látványjavítók persze offon vannak. Azért nem váltok, mert amire nekem kell, tökéletesen elég, illetve azért sem, lehet kicsit maradian gondolkodom, egy nagyobb monitort szívesen fogadnék, viszont ahhoz már minimum 1650, de inkább 1920-as felbontás kell, amihez jóval combosabb VGA kéne, stb stb, szóval személy szerint azért vagyok X generációval lemaradva, mert nem látom értelmét fejlesztni, a pénzemért nem azt kapnám, mint mondjuk 5 éve, ugyanezen igények teljesítéséért ki kéne pengetni csak 60k-t VGA-ra és nem lenne jó ismét 5-6 évig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Cyberpunk 2077
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Légies iPhone halvány színei
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy ruhás topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest