- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Abszolut tamogatom a hasznos smart home dolgokat, pl. amik energiat takaritanak meg az otthoniaknak es attetelesen mindenkinek, de azoknak a tobbsege sajnos gazdasagilag nem igazan terul meg. Pl. okos izzok helyett okos foglalatokra/lampakra lenne szukseg, amik kompatibilisek minden LED-es izzoval, hogy ne kelljen kidobni izzo csere eseten az "agyat" is.
Szerintem a komminikacio/internetkapcsolat, wifi-s vezerles nem feltetlenul kell hogy okosnak hivjak egy eszkozt. Adhat hozza hasznos extra featureket, meg sok haszontalant is. Pl. egy mai modern es jol feleszerelt auto eleg okosnak mondhato internetkapcsolat nelkul is. Van egy halom erzekeloje es ha kell veszfekezik, jelzi a savvaltast, vagy elozeskor hogy mar valaki eloz minket, adaptiv tempomatja van, leolvassa a tablakat es meg csak innen kezdodik a fel vagy teljes onvezetes.
Vagy nekem is a buta kis mozgaserzekelos lampa netkapcsolat nelkul megsporolja hogy ejjel megkeressem es felkapcsoljam a lampat, aminek amugy is tul eros a fenye. Nalam azt hiszem 0,2W-ra van allitva a kis lampa teljesitmenye es meg lehetne kevesebb is. Nem kommunikal, megis hasznos kis joszag.
Van wifis, okos legszurom, tudom taviranyitani, vagy most ep latom, hogy szerinte 21 mikrogramm/m3 a PM2.5 a szomszed szobaban a szallo por, de hiaba cool feature ez, nem konnyiti meg az eletemet.
-
Tigerclaw
nagyúr
Nekem a legjobb "smarthome" cuccom par egyszeru xiaomi mozgaserzekelos lampa, ami sotetben vilagit ha arra megyek. Ket elemmel mar lassan fel eve elvannak. 3k volt darabja talan. Van par rendes wifis smart cuccom, de ezek azok amik toronymagasan vezetnek hasznossagot es arat tekintve.
A "smart home" olyan mint a "bio" az elelmiszerekben, vagyis azonnali magas felarat jelent. Barhol elokerul eco, bio, zold, smart azonnal minden gyarto es kereskedo az extraprofitot szamolgatja.
-
Tigerclaw
nagyúr
Az idoszakonkenti frissitest meg megertem, de hogy miert legyen folyamatosan online egy porszivo, azt nem igazan. Gondolom a smart home fetisisztaknak jo latni, hogy egyre tobb eszkozt iranyithatnanak tavolrol is, meg azokat is amiknel nem sok ertelme van a dolognak. Gondolom az okosporszivon alapbol be lehet allitani, hogy mikor takaritson es jobb esetben csak az eredmenyt latja a gazda, nem azt amikor konkretan dolgozik.
-
Tigerclaw
nagyúr
Nincs azokon a porszivokon manualis frissites, vagy le van tiltva a downgrade?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest