- VoLTE/VoWiFi
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Mobil flották
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cooper911
senior tag
Ez így van. Én is gép fejlesztés helyett egy Series X-et akartam venni. De sajna akkor nem lehetett venni sehol, így egy ismerőstől használtan vettem egy jobb PC-t mint amilyen a régi volt.
A Vírus helyzet is sokat tolt a játék iparon, az is feljebb tolta a konzol eladásokat.
-
DraXoN
addikt
ez van, változnak az idők ... ha belegondolunk mennyi is egy PC-t játékra alkalmasnak fejleszteni manapság ... brutál, és akár több DB konzol is kijön belőle (már ha ráköltenénk mindenképp az adott pénzmennyiséget... csak minek több db konzol) ... a játékok se feltétlen olcsóbbak már PC-n ... egy-egy AAA cím megjelenéskor ott is 20eFt körül kóvájog (pedig régen "húzóerő" volt az olcsóbb játék azon egy 5-10$-al azonos cím esetén, de már ez nincs)...
Nekem is csak azért van PC-m relatív erősebb ami játékra is akár alkalmas, mert munkára is használom... de semmi komoly VGA nincs a rendszerben (RX470 4G, nekem "elég".. szódával)... bár igaz, már lépnék feljebb VGA-ban, de értelmes áron nincs mire (de az is kellene mert munka miatt is számítana, igaz utóbbi nem a fő bevételi területem, hogy 3D Unity projektet csináljak).
Új hozzászólás Aktív témák
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest