- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
AllTheBest #19 üzenetére
Nagyon jó ez a csatorna.
-
-
aero.
veterán
Én nagy optikai tuning ellenes vagyok, pl. egy ilyen az nálam már a kotvány kategória, kukába vele. A tiéd szvsz oké, van benne visszafogottság, egyedül a wartburg tolatólámpa ködlámpát nem tudom hova tenni.
A nép szótárában a tuning = erős autó, így kicsit vicces, mikor egy homasita szúrja a gépnek és nem akar távolodni sehogysem (az első bekezdésre reflektálva). Plusz ugye sokan egyből felakarják venni a versenyt, aztán a képviselő Passat is lenyomja őket.
-
AllTheBest
őstag
-
bambano
titán
az én szekeremnek is olyan hangja volt, mint egy sportkipufogó.
majd elvittem szerelőhöz és behegesztette a lyukat... -
Hogy gyorsulgattál életveszélyesen, egy dolog, tele vannak az utak szerencsétlen kiadjás agyatlanokkal, de az, hogy meghazudtoltál engem, amíg nem prezentáltam a bizonyítékot, az hozzákötődött az avatarodhoz, akárhányszor meglátom, nem a gyorsulgató, hanem a hazug ember jut eszembe.
Nyomd meg üresben tiltásig a pirosnál, találj egymásra a hasonszőrűekkel és menjetek a következő pirosig a naplementében Isten hírével
Fiatal vagy, egyszer élsz, legyen benne élvezeted, semmi gond amíg másnak nincs baja, de mi szükség erre a sopánkodásra?
-
-
1. A keresi az alkalmat, hogy "jól megmutassa a kis 1.4-nek" dolgok csak a te fejedben léteznek, senki se figyel rád, amíg nem tűnsz ki azzal, hogy pl. áthágod szabályokat, én is csak akkor figyeltem fel rád, amikor döngetve húztál el mellettem a forgalommal szemben, életveszélyesen előzve.
2. A keresi az alkalmat, hogy "jól megmutassa a kis 1.4-nek" dolgok csak a te fejedben léteznek, senki se figyel rád, amíg messziről nem brummog a brummogód és rí lefele a külalak, hogy te itt most éppen kapható vagy egy kis huncutkodásra. Ha pedig megadják, amiért jöttél, akkor cüccögve fújtatsz, hogy micsoda autósok vannak.
Az ilyen játszmákhoz két fél kell. Nem áldozat vagy, hanem partner, sőt, provokatőr.
-
-
mark!
őstag
ricer
szép amúgy, gratulálok hozzá
-
válasz
AllTheBest #6 üzenetére
Gondolom tudod te is, hogy miért nézik le a hondásokat.
Tudtommal a viselkedésük miatt leginkább. Azt én igyekszem kerülni, bár bevallom, az elején meghülyültem tőle én is, nem tudom miért.
-
AllTheBest
őstag
Szeretném először is leszögezni, hogy nincs semmi bajom a hondákkal, sőt, egy darabig én is gondolkoztam rajta, hogy veszek egyet...
Az a helyzet, hogy nekem bármelyik honda amin nem gyári auspuff van az már nem szól szépen. Persze pörög, meg vtec, de egyszerűen nincs szép hangjuk amíg nincsenek durvábban módosítva... PL [link] Azért egy ilyet még én is elfogadnék.Tényleg ne vedd sértésnek, majd egyszer kinövöd, kipuffot csak akkor kell cserélni ha az embernek teljesítménynövelés a célja és akkor sem a végdobbal kell kezdeni
Gondolom tudod te is, hogy miért nézik le a hondásokat.
-
Soybex
őstag
Szépre sikeredett, biztosan sok idő/pénz van benne de megérte ahogy látom
-
-
válasz
AllTheBest #2 üzenetére
Fartcan-nek nem azt hívják, ami túlméretes ÉS mocsok szarul/nevetségesen/hangosan (akár ez mind egyszerre) is szól?
-
AllTheBest
őstag
Mé' kell fartcan egy egynégyes veszedelemre?
-
pet007
aktív tag
Jol nez ki, gratula a jarganyhoz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Star Trek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bittorrent topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Óra topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest