- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
prolad
addikt
Az utolsó pár film tényleg elég semmilyen volt (na jó, nekem a Thor tetszett), ez viszint nagyon jól sikerült, már az erős kezdés magával ragadott. Volt párszor, hogy fogtam a fejem, de összességében erős volt. A befejezés meg nagyon tökös lett, végre egy gonosz karakter, aki nem csak beszél, hanem csinál valamit.
Amit viszont nem értek,de biztos meg lett magyarázva millió helyen. Ha az időkővel lehet időt utazni, akkor egyszerűen miért nem mennek vissza a múltba, mondjuk amikor Thanos még kicsi volt és egyszerűen ölik meg akkor. Értem, hogy 5 perc lenne a film, de akkor is.Főleg, hogy a következő részben is biztos valami múltba visszamenős sztori lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- nVidia tulajok OFF topikja
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin Fenix 6 Sapphire
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest