Új hozzászólás Aktív témák
-
3d
tag
Sziasztok!
Én hozzá jutottam nemrég egy ilyen "csodához" és az apróbb hiányoságoktól eltekintve meg vagyok elégedve vele.
Csak az a gondom, hogy néha nem kapok meg hívásokat(még értesítést sem).
Van valakinek tapasztalata dual-sim-es készülékkel?
Most az én készülékem rossz vagy ez típushiba? -
Stehe
aktív tag
válasz
Viktor0610 #100 üzenetére
Igen, ez tényleg az, a hivatkozott hozzászólásomban az Ebayes telefonokra gondoltam... De a Speedshopos telóknál a SAR érték difi akkor is fura. Meg az is, h. Ebayen nincsenek myPhone márkájú telók... :-)
-
-
Stehe
aktív tag
Nekem tetszenek ezek a készülékek, csak igazából a megbízhatóságukkal szemben vannak kétségeim... Kizárólag érintőkijelzős modellt nem vennék, csak olyat, amin vannak számsor gombok is. A probléma, hogy nem tudom hogyan viselkednek ezek a telók 2-3 hónap múlva, nem okozna e több bosszúságot... De nagyon szimpatikusak, és a közeljövőben tuti beruházok egyre. :-)
-
Napfénysüti
nagyúr
Na most ledobtam az ékszíjat: kollégám hozott egy kínai óra-telefont ami érintőkijelzős. 15k volt.
-
Stehe
aktív tag
válasz
Napfénysüti #94 üzenetére
Nálatok? Ebay-en keresztül, v. lehet itthon is kapni? Csak egy céget látttam, aki foglalkozik itthon dual simes telókkkal (a speedshopon kívül), de ott az árak kb. 3x-osak..
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
D4rkAv3ng3r #88 üzenetére
Nálunk ezt viszik mint a cukrot: [link]
Egy ilyen kb 18k-ba kerül. -
Vamp
senior tag
Az a vicc a 2 simkártyában, hogy egy kinti spanom szerint +2 dollár egy telefonnál, hogy dual simet tudjon
.
Fogok hozni ilyet, majd átadom tesztelésre.
Dual sim, wifi, TV:d.
-
-
Stehe
aktív tag
Nem igaz, hogy a fórum 90%-a még mindig nem fogja fel, hogy ebben a telefonban az a plusz, hogy 2 SIM kártya van benne... Jelenleg nincs sok alternatíva, ennél picit nagyobb árkategóriában összvissz a Samsungnak van két készüléke, és ennyi. Azok a készülékek pedig ugyanilyen alaptudásúak, fém borítás, érintőképernyő (amire nem mondom h. hasznos itt) és egyebek nélkül. Az ára picit tényleg magas, de ha hozzátesszük a 2 év garit kiszállással, már egyből nem olyan sok. Mondjuk ebayen lehet kapni hasonló telóket kb. féláron, de ahhoz mondjuk nem jár ennyi és ilyen gari, de hát valamit valamiért.
És mielőtt még elkezdenétek oltani, hogy felesleges a 2 sim kártya, megjegyzem nem a percdíjakon szeretnének spórolni az emberek, hanem rengeteg embernek van egy céges és egy magán telója, amit kín mindig együtt hordozgatni...
-
Egészen ígéretes termékvonal...
Nem csodálkoznék, ha pár éven belül a legnagyobb gyártók közzé emelkedne a cég. -
blueMerle
veterán
válasz
D4rkAv3ng3r #88 üzenetére
Wááá ez volt a kezemben felénk is nagyon gyakori ez a modell pedig extrémen gusztustalanul ocsmány
Meglepő módon a burkolat minőségi anyagokból van, hogy időtálló-e azt ugye nem tudom megmondani, én nem használok ilyeneket, de tapintásra meggyőző. A sw természetesen katasztrófa.
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
válasz
Napfénysüti #23 üzenetére
Gondolom az ál-iPhone-okat viszik. Sok igénytelen meg megveszi. Haverom is vett eBay-ről egy kínai "csodát" valami T200 a neve. Dupla SIM-es, TV-vevős (persze analóg), meg borzalmas persze. A hátlapján Vaio felirat van, hülye haverom azt hitte, hogy ez az új Sony Ericsson modell, de leesett neki később, hogy ez nem az.
T200 -
D4rkAv3ng3r
senior tag
Hát én sem, elő a Vótmá'! plecsnit.
Most tényleg ki az az eltévelyedett aki 35ezrest leszurkolna ezért? Ennyiért lehet kapni a nagyobb márkák közül olyan modelleket amelyeknek ez a nyomába sem ér. Hiába raknak fémet pár részen a telefonra, a kijelző a szoftver, a VGA () "felbontású" kamera manapság már elég gáz. Ez talán ha 15ezret kérnének érte talán azt mondom jó, gyereknek első telefonnak elmenne, bár azok is inkább letagadnák.
A 2 kártyás kialakítás meg szerintem még nem olyan égető szükség. (de ha az is lenne inkább Samsung...)
-
Egzee
őstag
a helyzet az, hogy 35000ért már nagyon más kategóriát kapok...
-
aram01
nagyúr
azért csak kezdenek felzárkózni,még ha lassan is
-
EnoMan
csendes tag
Elmondanám, hogy ezekben egy MP4 lejátszó kijelzője csücsül(Például ebben is látszik az alsó használhatatlan sorból.Ezt onnan tudom, hogy egyszer betört egy ilyennek a kijelzője és az istenért nem lehetett hozzá venni.Mivel megegyezett a mérete és a felbontása egy kínai érintős mp4 lejátszó kijelzőjével(amit cirka 5ezerért vettem) szétszedtük.Lám lám egy az egyben megegyezett.Szalagkábel forrasztva, hogy a paraszt ne tudja egyszerűen cserélni.Mindenesetre sikerült a műtét és azóta is müxik.Ebből látható, hogy a kínaiak mindent kompatibilissá tesznek.Azért írtam ezt le, hogy ha valakinek hasonló problémája lenne, nyugodtan nyúlhat mp4 lejátszóhoz..
-
Bog
HÁZIGAZDA
Töröltem vagy tizenöt hozzászólást, mert feleslegesnek ítéltem meg.
Ugyanakkor utoljára írom le a hatályos jogszabályokat:
- törekedni kell a 15 illetve 30 napra
- kicserélik ha az ügyfél és a forgalmazó álláspontja megegyezik
- ha nem, akkor bizony szívása jelenleg hatályos jogszabályok alapján bizony az a helyzet, hogy a szerviz mondja ki az utolsó szót, utána békéltető testület és polgári peres eljárást kezdeményezhet az ügyfél.
Miután több hónapot csesztünk el az életünkből erre a témára, ezért nem érdemes belekötnöd.
-
niti
aktív tag
Ez egy katasztrofa, meg mindig. Minosegi fem+ gagyi muanyag? Kulsore total u800 (ha jol emlekszem) koppintas. VGA kamera, bena kijelzo, hatterben nem futo lejatszo... Es erre "tetszett"-et adni...
garancia ide, vagy oda... addig hasznalni is kell a telefont, amig el nem romlik, es speciel ettol igy kiver a frasz. Persze boven lesz, aki megveszi a 2 kartya miatt.
-
blueMerle
veterán
Muhahahaha hát te lehetetlen vagy. Ne a kötelest emeld ki hanem ezt:
Ha a forgalmazó a fogyasztó igényeit elfogadja,azt a forgalmazó 15 napon belül köteles rendezni!!
Na, és így fuss neki még egyszer, és rájösz hogy Bognak van igaza. Ha mégsem, akkor öregem go back to school de k. gyorsan
-
SEFAN84
aktív tag
Ehh
.Ha a szerződésnek se hisztek akkor én feladtam!Utáltok ezért bármit is mondok,konkrét javítási jegyzőkönyvet mutatok akkor sem hisztek nekem.Na mindegy.
Helyesírás!Sokszor mobilról írok és akkor egy hosszabb hozzászólásnál megesik,hogy figyelmetlen vagyok és hibázok tehát "újra"
Bocsi az elírásért! -
SEFAN84
aktív tag
Nem vitåzom,hisz az èn kèszülèkemet is felküldtèk az SE szervìzbe!Abban viszont vitatkozom veled,hogy ha 30napon belül nem èrkezik meg.Akkor a T-Mobile (nem a Sony Ericsson) szò nèlkül ujra kicserèlni!Biztos van T-Pont-ban dolgozò ismerösöd?!Nekem nem hiszel kèrdezd meg töle!
Egyèbkènt a T-Pont-ban a szervizes sråc is ezt mondta! -
Bog
HÁZIGAZDA
Hülyeségeket írsz.
Törekedniük kell a 15 napra, ha NINCS kölcsönkészülék. Ha van, akkor törekedniük kell a 30 napra. Ha ez nem jön össze, akkor meg széttárják a kezüket és azt mondják, hogy mi törekedtünk, de nem sikerült.Továbbá: az összes SE telefon, amit itthon adtak el, az szépen bevándorol a központi szervizbe, ami egy külsős cég kezében van.
És felesleges vitatkoznod, véletlenül a birtokomban van egy 30 perces videóanyag, amit az SE hazai vezérével forgattunk és ő mondja el a saját szájával.
-
joey04
titán
válasz
Typhoon47 #36 üzenetére
pedig nem is írt senki semmi személyeskedőt neki, meg nem is divatmajmozta le senki (még)
-
SEFAN84
aktív tag
Lehet ha konkrètan az SE mårkakereskedèsben veszed eltarthat ennyi ideig(bår nem hiszem,hogy nincs idöhatår amely alatt garantåljåk,h.megcsinåljåk a kèszülèket),Én a T-Mobile-nål våsåroltam,ès ott garantåljåk,h.30 napon belül visszakapom a szervìzbe leadott kèszülèkem.Ha ezt nem tudjåk teljesìteni akkor 30 nap utån kötelesek vadi ùjra kicserèlni.
Talån olvassa T-mobile-nål dolgozò forumozò ö megtudja ezt erösìteni. -
lunaticz
tag
Szvsz a door to door garancia a speedshop érdeme és nem a szar kínai telóké
-
SEFAN84
aktív tag
Låtom senki nem olvasta el elejètöl a hozzåszòlåsokat,mert akkor låtnåtok,h.Bocha hozta fel az SE-T,h.3hònap mire szervìzböl visszakapom,erre reagåltam,h.èn 3hèt alatt visszakaptam a szervìzböl a C905!Nem tudom honnan veszitek,h.ebbe a topicban ezen kìvül bårmilyen szempontbòl is megemlìtettem a C905-öt.
Mondjuk akik a gyülölettöl nem låtnak... -
SEFAN84
aktív tag
-
blueMerle
veterán
Ember...minden egyes kiba...tt topicban a C905-öd élteted vagy írsz róla, és már mindenkinek nagyon de nagyon tele van vele a töke úgyhogy leszel szives abbahagyni. Ha szó esne a Toyota sportautómról, te azt is megmagyaráznád miért jobb annál a C905-ös SonyEricsson. Örülj neki, vedd el feleségül, csináljatok kis se-ket, legyél vele boldog, de ne fárasssz már minket légyszives. Köszönjük.
Ráadásul jösz itt azzal, hogy így szuper a garid meg úgy, holott 3 hét alatt cserélték. Egyszerüen nem tudod értelmezni a leírtakat? Tudod egyáltalán mi az a door-to-door garancia?
-
plus44
veterán
válasz
Napfénysüti #21 üzenetére
Ne izgulj, nem csak az SE ilyen.
#14: Miért írtad nagy betűkkel az SE-t? Vagy neked már alapból bekapcsol a Caps Lock, ha ezt a szót "látja"?
-
bope87
aktív tag
válasz
Napfénysüti #21 üzenetére
Hajjajj... T610 6x járt a szervizben ugyanazzal a hibával, amit elvileg mindig ki is javítottak... 4 hónapot töltött összesen szervizben, ennyivel mindig hosszabbították a garit...
Úgyhogy nagyon jó dolog ez a SpeedShop-féle gari
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
littlebrandy #22 üzenetére
Látnád itt nálunk milyen népszerűek ezek a kínai csodák. Kollégám szokott Ebayről rendelni és meglepően nagy kereslet van rá.
-
littlebrandy
tag
Én valahogy képtelen lennék egy ilyen telót használni
-
-
Vtwo
senior tag
2sim ide vagy oda,ezért nem fogják lerohanni a Speedshop-ot a népek.
-
GALARDO
addikt
Ettől kiráz a hideg.
-
SEFAN84
aktív tag
Jo lenne ez a kèszülèk max 20èrt!
Azt nem teljesen èrtem,hogy a garanciåt mièrt emeled ki,hisz a Nokia,SONY ERICSSON
alapba 2èv gari jår.Igaz,h.ebböl csak 1èv teljeskörü,de magåra a kèszülèkre2 èv garit adnak!
Szerk: Vagy csak az miatt èrdekes,mert kinai termèkre 2 èv gari ritka,söt ùgy åltalåban a garancia:-D -
Vajon a nagy gyártók mikor jönnek rá a kétkártyás megoldásra?
-
Bocha
HÁZIGAZDA
A hívásfogadás egyértelmű, az indítás menüből történik, kiválasztod, hogy melyik simről óhajtasz telefonálni. A beállítások között a két simnek külön beállításai vannak, megteheted, hogy pl. az egyiken letiltod a számküldést, a másik engedélyezed. Az üzenetküldés is így történik, a fogadás pedig megint csak egyértelmű.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
A két SIMen kívül a MyPhone garancia, a fém készülékház, a korrekt szoftver tetszett benne. Ez a készülék 25k-ért szerintem rendben lenne, egy alsókategóriás teszem azt Motorola készüléknél jobb a menüje és a szolgáltatáskínálata is. Plusz itt van garancia, annak meg ára van. A lényeg, hogy ennyiért mindenki szerint drága.
-
atike
nagyúr
Nem tudom. Szerintem is sok a 35000-es ár. De még a 25000 is. Ha az lenne 20k, a legkisebb meg mondjuk 14-15 az lenne reális. Ami tényleg nagyon sajnálatos az a kijelző/"kamera" kombó... Kár érte!
-
Stimpy001
aktív tag
Valaki leírná hogyan kezeli a készülék a 2 simet egyszerre? Hogy tudok választani melyik kártyáról szeretnék telefonálni?
-
SEFAN84
aktív tag
No azèrt 35000ft-èrt mår sokkal jobb kèszülèkek tömegèt lehet venni.Azèrt megkèrdezem a tesztelöt,h.a 2 sim kårtya hasznålatån kìvül mi tetszett ebben a kèszülèkben?Teszt alapjån 1jò dolgot nem talåltam benne.
Azèrt jönnek fel a Kìnaiak!
Ui: Köszönöm a tesztet! -
joey04
titán
Mára egy másik tesztet vártam, nem mondom meg mit, babona.
Remélem a héten azért jönni fog. -
Fancy-boy
addikt
Egy ilyen olcsó gagyin van fém, a nokia meg nem képes erre a sokkal drágább N szériában. Hogy is van ez?
-
plus44
veterán
Kár elrontani a kijelzővel, meg a szoftverrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest