- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
#97543424 #31 üzenetére
Mivel már rootoltam, így nekem is 340-360 mega között mozog a szabad ram. Miskolcon vettem az Auchanban. Akciósan volt meghírdetve a Myaudio Q404-es telefon. Abból az összes gyárihibás volt (nem léptek fel a 3g hálózatra) ezért ezt adták helyettesítő terméknek. Valahol LG Optimus 4X HD-t adnak, ugyanezen az áron. (49900ft.) Viszont itt Miskolcon 1 nap alatt elkapkodták mindkét típust! Azt javaslom, hogy hívd fel a központi számukat, ott tudnak segíteni, hogy van e még valahol. Mert ennyi pénzt abszolút megér!
Szerk.: Fagyás egyszer sem volt. Július 5.-én vettem.
-
icemad
nagyúr
válasz
#97543424 #27 üzenetére
Szia. Akkor pár dolog, csak nagy vonalakban.
Kijelző nagyon szép, hiszen full hd, ips, de közvetlen napfényben használhatatlan. Árnyékolni kell.
A sebesség felemás, mert a nagy felbontás miatt még a menü is hajlamos megakadni néha. Hiába a 4 mag, meg az 1 giga ram. A játékok nagyon szépen futnak rajta. (Amit próbáltam az az Aliens Versus Predator full grafikával akadásmentesen, ezenkívűl a Need for Speed Most Wanted. Ennél sem volt akadás. A régebbi kedvenceim persze ugyanilyen szépen futnak, de azokhoz nem nagyon kell erőgép: Asphalt 7, Aralon HD, Dungeon Hunter 1-2, stb.) Az akadásokat én úgy oldottam meg, hogy másik launchert szedtem le a playről, hozzá automata ram takarítót, stb. Nem tudom, hogy Android rendszerben mennyire mozogtok otthonosan, de ez nem kezdőknek való rész. Sokat kell heggeszteni rajta, mire az ember hátradől, és azt mondja: ez igen, ez már szép is és gyors is. Sajnos gyárilag tele van pakolva programokkal, amik ugyan hasznosak, de állandóan futnak a háttérben. (30 giga webtárhely, netes tv, stb.) Így a szabad ram kb. 170-180 mega. (Az 1 gigából!) Én azért ennél többre számítottam. A fényképező képe jó, napfényben bőven átlag feletti a minőség. A videófelvétel is tetszik, még fullhd-ben is szép a kép, a hang átlagos. A telefon minősége nem rossz, nem recseg, még tekergetve sem. De amitől agybajt kapsz majd, az a hátlap! A legótvarabb csillogós csúszós lakkozott műanyag hátlapot kapod, ami baromi szép, amíg kézbe nem veszed. 2 perc után tiszta maszat az egész, állandóan törölgetni kell. Szóval szépnek szép, csak nem praktikus. Sajnos mind a két hátlap ilyen.Összegezve a pozitívumokat:
-Nagyon szép kijelző
-Normális teljesítmény
-Hosszú üzemidő (Nálam 3 napot simán bír, ha éjszakára kikapcsolom. Ez is tudja az automata ki/be kapcsolást. Ez napi 30perc beszélgetés, 2-3 sms, állandó wifi+szinkron, kb. 30 perc játék)
-Használható kamera
-Jó videó
-Talán a legújabb android rendszer (?)
-Nordtelekom simkártya, havi 1gb mobilnet+600 perc beszélgetés bárhová a világban. (Ezt segítek beállítani, mert nekem egy délutánom ráment.)
Negatívumok:
-Borzadalom hátlap
-A GPS kicsit lassú. (2-3 perc kell neki...)Én azt mondom, hogy abszolút nem csinálsz vele rossz vételt, 49900forintért. Gondolj csak bele, hogy használod pár hétig, és ha nem tetszik, vaterán még mindig eltudod adni 60-65 ezer forintért, mert a legolcsóbb webáruházban is 89900 forint. Arról nem is beszélve, hogy ha kínából rendelsz valami dzsunkafónt kínai garival, ugyanilyen hardverrel, az is 40-45 ezer forint, csak vársz rá heteket, és kitudja, hogy a vámon nem e akad fent. Ehhez meg ugye van magyar gari. Ha kíváncsi vagy még valamire, akkor szólj. Szia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kuponkunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Path of Exile (ARPG)
- Okos Otthon / Smart Home
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest