- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hátőőő, ezen most én is meglepődtem. W10 alatt kevesebb az FPS! Megnéztem, teljesen azonos, high beállításokban ment a teszt mindkét rendszeren. A Catalyst viszonylag friss volt Windows alatt, kb. tavaly szeptemberi.
Azt már meg sem említem, hogy a Feral által a Linuxos verzióhoz készített launcher sokkal jobb, mint a Windowsos launcher.
hcl: ez nem a jó hozzáállás, mert ha megy a játék, akkor megy minden. Amennyi pénzt ráköltünk egy gépre, legyen már benne egy kis öröm is.
Silεncε: Most nincs helyem feltenni, de már próbáltam AMD-vel Linux alatt és ment gond nélkül. Esetleg érdemes lenne terminálból indítani a Steam-et, ott valszeg kiírja, hogy mi a baja mikor nem tudott valamit elindítani. Meg azt is kiírja, ha hiányzik valami lib a gépedről.
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Most csak Linux alatt van fent a játék, ma már nem hiszem, hogy lesz erőm felrakni Win alá meg tesztelni, azt se tudom mikor jutok haza... De viszont itt vannak a mérések Linux alatt 1080-ban és 1440-ben az RX570 4GB kártyámmal, Mesa 19.2 alatt:
Itt egy teszt Win alatt, tök ugyanilyen számokat mértek, 1-2FPS-el látok csak többet ott: [link] Egy másik tesztben 6-8FPS-el többet mértek, de nem tudom van-e különbség a beállításokban. De mindegy is, teljesen alkalmas a rendszer ilyen igényes játék futtatására is.Szerk:
Játékra (Steam) azt javaslom, hogy a Pop! OS-t próbáld ki. Bár nem rajongok a Gnome felületért, de meg van csinálva faszán és az LTT is azon promózta a Linuxos játékokat: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest