- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
-
AMD Power
titán
-
badacsony
őstag
C902 preview
Van benne tv-out!! Ilyet még nem láttunk SE-nál. -
AMD Power
titán
válasz
Dr.Anonymus #106 üzenetére
Én mondtam neked ,hogy 3-ik negyedév.
-
Dr.Anonymus
addikt
"a C902 valamikor a nyár végén megjelenik majd a hazai kereskedések polcain"
ez elég későn van...
én pár hónapon belül vártam azért... -
mrlujoak
veterán
-
mrlujoak
veterán
Elvileg itt már egy N82 és C902 párbaj képei láthatók, bár nem értem, hogy az Exif információnál miért az van, hogy A120i, mint SE készüléktípus...
Az ISO értékek is meglepően különböznek egy adott tárgyról való fénykép készítésekor.
Míg ISO200 a Nokiánál, addig ISO64 a SE esetében.mrlujoak
-
mrlujoak
veterán
válasz
HardSanyeee #96 üzenetére
Szerintem álcázott Xenon vaku, de lehet, hogy kanyarkövető bi-Xenon van benne (hupsz, az talán mégse!)
A Sony Ericsson K750i is villant egy erőteljesebbet az exponálásnál, addig pedig folyamatosan világít, hogy lásd mit is fotózol.
mrlujoak
-
HardSanyeee
őstag
válasz
Dr.Anonymus #95 üzenetére
lehet hogy ledes vaku mint a legtöbb nokiánál hogy akkor villan amikor exponálsz és nem folyamatosan ég mint mondjuk a K750nél
az is vicces hogy a hivatalos oldalon azt írják hogy Xenon van benne pedig ez nagyon nem az
1 hét alatt azért ki szoktál javítani a hibákat a honlapon
-
Dr.Anonymus
addikt
mondjuk a terminálosoknak ezt a beszólását nem értem:
"Ha a fényviszonyok nem éppen optimálisak, jó szolgálatot tehet a nagyteljesítményű vaku"
eléggé lednek néz ki... -
legiaap
félisten
válasz
Dr.Anonymus #86 üzenetére
Hát a bemutató videója nagyon jó lett. Értelmesebb, mint anno a K850i-é volt.
-
ancsma
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus #89 üzenetére
Gyönyörű...
-
Dr.Anonymus
addikt
-
Dr.Anonymus
addikt
-
AMD Power
titán
válasz
Dr.Anonymus #86 üzenetére
Mindenki azt várja.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
AMD Power #85 üzenetére
ez jóval élesebb videó
a designt megint odatették, most már csak az első tesztet várom -
AMD Power
titán
-
AMD Power
titán
válasz
Dr.Anonymus #82 üzenetére
Iszonyat jól néz ki így képeken.
-
Dr.Anonymus
addikt
elegánsnak, elegáns
smape_fotó -
badacsony
őstag
válasz
HardSanyeee #79 üzenetére
Elavultnak nem nevezném, pláne SE-nál.
Vízszintesbe fordítod a telót, a képernyő tájolása automatikusan követi, mint K850/W910 esetében. -
HardSanyeee
őstag
ehh a QVGA felbontás kicsit elavult már
mit takar a gyorsulásérzékelő?
-
badacsony
őstag
válasz
badacsony #75 üzenetére
Ja, és valóban duál mikrofonos, tehát elvileg sztereóban vesz fel hangot. Legújabb Java Platform 9-cel jön.
white paper -
badacsony
őstag
Most néztem a white paper-jét: QVGA@30fps videot vesz fel. Van bene gyorsulásérzékelő, a főmenü ikonjainak elrendezése változtatható flash menü használata nélkül (lsd. W980i).
-
Enjoy
addikt
Picit K770i átdolgozásnak tűnik, de egyébként nem tetszik
-
joey04
titán
válasz
blueMerle #68 üzenetére
teljesen mindegy szerintem.ez egy K850 kamera én ezt minden kockázat nélkül kijelentem.teljesen ugyanazt hozza mint az a szutyok kamera megszólalásig hasonló hibákkal.ennek akkor lenne esélye ha a következő K850 szoft valami csodát művelne a kamerával akkor ebben is lehetne bízni.de ha arra nem tudnak(nem lehet) normális szoftot írni akkor erre sem szerintem.
-
blueMerle
veterán
válasz
AMD Power #65 üzenetére
Legyen igazad, én annyira szeretnék végre egy valóban profi 5 megás Cyber Shotos telót, de a SE-nek ez a K800i óta sehogysem akar összejönni.
Attól tartok hogy ebben is a K850-es érzékelö van, amin sajnos nem biztos hogy sokat lehet még pofozni, ugye lásd K850-es fotókA vicc az egészben, hogy a Soul nem fotótelefon, mégis gigászi köröket ver az összes bemutaott SE-re fotóminöségben
-
AMD Power
titán
válasz
HardSanyeee #58 üzenetére
Ezt a telefont 2 napja mutatták be. Ebből ne vonjunk már le messze menü következtetéseket.
-
HardSanyeee
őstag
válasz
Dr.Anonymus #59 üzenetére
énis az vagyok de nem ennyire h mindenáron megvédjem
ha ilyen a kamera akkor ilyen, nincs mit tenni, fölösleges ragozni
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
HardSanyeee #58 üzenetére
szerintem csak lelkes SE fan,
egyébként én is az vagyok, csak nálam ez bosszankodásban jön ki... -
Thom!
veterán
ezek a képek nagyon gázok borzasztó amit a SE művel
-
ancsma
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus #49 üzenetére
Hogy mit? Lósz.rt. Tiszta gáz nem tudok mit mondani,szerintük ez tök jó,persze mások szerint is,godolom mert ők nem hasonlítgatják össze mással,de akkor is.
na ez értelmes volt.
Ettől függetlenül sokan megfogják venni,nem tudják mi a helyzet...miért kell egyre több dolgot kihagyni??pff...ha már egyszer 5Mp meg minden akkor vaku? vagy csak véletlen elfelejtették?
Még ugyan nem volt Nokiám, de illene kipróbálni. -
MrGoodkat
tag
válasz
Dr.Anonymus #52 üzenetére
Megértelek, kinézetre szerintem az egyik legszebb SE, én azért még bízom benne, hogy ez nagyon béta változat...
-
válasz
Dr.Anonymus #52 üzenetére
Úgy értettem hogy lehet, hogy az automata fénymérő máshogy érzékelte a fényviszont ezért lett a 902 képe homályos, a 702-é pedig kontrasztosabb. Ez beállítás kérdése is...
De amúgy igazad van. -
Dr.Anonymus
addikt
"Már csak azért sem lehet összehasonlítani a C702-vel és 902-vel készült képeket, mert:
(...)
- Más fényviszonyok mellett készültek."
hát, ez nem teljesen igaz:
c902
c702
(ezek az általad feljavítottak)persze a k300-hoz visszonyítva ezek tényleg nagyon jók...
én csak azért bosszankodom, mert nekem se xenon vaku, se optikai zoom, de még nagy kijelző se kellett volna, ahhoz, hogy megvegyem a c902-est (egyszerűen azért mert vékony, tetszik, és nekem nem kellenek a fent említett paraméterek) de egy normális szenzor nem ártott volna,
ha marad ilyen képminőség akkor szóba se jön, egyébként nekem kellene -
válasz
Dr.Anonymus #49 üzenetére
Már csak azért sem lehet összehasonlítani a C702-vel és 902-vel készült képeket, mert:
- Mindkét telefon még béta... (Reméljük javítanak rajta.)
- Különböző ISO érték mellett készültek. (64 és 120)
- Más fényviszonyok mellett készültek.Nekem a Nokia képei nem tetszenek, de ez már saját vélemény.
Mondjuk az is igaz, hogy én beszélek, akinek fényképező sincs a mobiljában (M600i), de valahogy nem is hiányolom.
A K300 botrányos képminősége után úgy döntöttem, nincs szükségem kamerára. Inkább egy olcsó kompakt géppel fényképezek, ha nagyon kell... -
Stanley-B.
őstag
Röhejes ez a kijelző.
-
Dr.Anonymus
addikt
joey20:
anno nekem úgy tűnt, hogy a p990 még jobb képeket is készített mint a k750
de valószínüleg ez optikai csalódás volt...;)Ndruu:
ezek még kipofozva is botrányosan gyengék, arról nem is beszélve, hogy a 3 megapixeles c702-es (amely képek az alsó sorban vannak a 4 linkelt fotóból) még jobbak mint a 5 megapixeles c902-es
k800-k850 köszönt vissza...
vaku nélkül...
kisebb képernyővel,
zooom?? az meg sehol...
nem szeretném nokia vs se területre eltéríteni a topicot, de
ehhez képest mit tud ez? -
fullextra
tag
ez már döfi!!!
-
joey04
titán
válasz
Dr.Anonymus #44 üzenetére
hát azt tudom hogy arról szóltak a pletykák is hogy a K850 kameráját kapja meg.de ha meg nem azt akkor lehet hogy még annál is rosszabb lesz, mert az meg milyen lenne ha jobb kamerája lenne mint a fotómobiloknak.
legjobb lenne ha maradna benne a P1 kamerája. -
-
joey04
titán
válasz
Dr.Anonymus #42 üzenetére
és ha tényleg jön az 5megás P5 holnap, akkor abban is ez lesz?!
-
-
blueMerle
veterán
válasz
Dr.Anonymus #37 üzenetére
Na ez szomorú
Nem írok több kommentárt -
joey04
titán
válasz
ajaj... ez K850 kamera lesz.
-
MrGoodkat
tag
válasz
Húúú azok a képek nagyon silányak, de talán még azért faragnak rajta.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
AMD Power #36 üzenetére
érdekesek ezek az új C sorozatú modellek,
már vártam, hogy mikor vezet be egy külön számozást az SE, ezeknek a modelleknek...
de én úgy képzeltem, hogy akkor már minden modellben alap lesz a xenon vaku, + jó nagy display, no meg nem gondoltam, hogy visszamennek még 3 megapixelre (lásd c702)ma reggelig még reménykedtem, hogy ha ezek az álmaim nem is teljesültek, legalább foto-minőségben nagyot fog ütni...
de ez se jött be... legalábbis az első fotók alapján...
2 teszt fotó
-
Daweee
őstag
ez az átértelmezett lencsevédő faja, de amúgy ez a teló sem egy világmegváltó..
CyberShot LED villanóval (nem vaku!) 2"? miért van az hogy idén 1 db a max jó ötlet/teló van ahol annyi csak szépen átfazonírozva? -
sztyui2
őstag
Nagyon szép. Első ránézésre, életbe nem tudtam volna kitalálni, hogy mi az a kijelző fölött, de már látom, hogy a kijelző feletti részt ekll húzogatni. Elég jó megoldás. Ha min 2,2 colos kijelző lenne és mondjuk xenon vaku meg mondjuk egy wi-fi, akkor már nagyon király készülék lenne. Így csak még egy készülék a K850 mellé, bár ez legalább nagyon jól néz ki.
-
AMD Power
titán
válasz
bolondember #28 üzenetére
A minőséget meg kell fizetni....
-
HardSanyeee
őstag
erre más szó nincs csak az hogy odab**z
nagyon tetszik a teló
igazából a kijelző tényleg lehetne nagyobb
ha azokat az érintőgombokat elköltöztetik vhova (mondjuk a készülék oldalára) akkor lehetett volna akár 2.4" is a képernyő
mondjuk amikor még K820 néven ismertük a telót akkor mondták is hogy a K810 kijelzőjét kapja szal lehetett sejteni
-
bolondember
MODERÁTOR
Hmmm, tetszik... Csak attól tartok, h cefett drága lesz..
-
Ricardo
titán
válasz
Viktor0610 #17 üzenetére
"Egyébként érdekes, h. eddig senki nem jegyezte meg a vékonyságot, pedig elég fontos dolog"
Halkan idéznék a #9 HSz-ből:"beleraktak öt MP-s optikát ekkora vastagságú házba,"
-
-
Jégkokó
veterán
válasz
Viktor0610 #22 üzenetére
Nah de a már ezelött is számtalanszor alkalmazták a lencse elötti kis zárat , akkor itt miért nem lett volna jó?
-
-
Jégkokó
veterán
Én csak azt nem értem, hogy mi az értelme annak, hogy ebből ki kell húzni a kamerát ha fotózni akarunk.
Mert én nem látom ennek túl nagy hasznát -
AMD Power
titán
válasz
Viktor0610 #17 üzenetére
Remélem tényleg sokkal jobb lesz a kamerája mint a K850i-nek.
-
AS
félisten
válasz
Viktor0610 #17 üzenetére
OK nyertél
-
-
AS
félisten
válasz
Viktor0610 #14 üzenetére
LOL de ez tábla az meg Silder...
Ha meg a k850 kamja van benne akkor még lehetne 9 mm is akár ,,, -
nemma
addikt
válasz
Viktor0610 #14 üzenetére
Háhá, most majd veheti a Samsungos tábor is, a fanyalgók meg mehetnek a sunyiba a vastag Samsungaikkal.
Jó kis flame, nem? -
Azt figyeltétek, h. vékonyabb, mint a Samsung Soulja?
-
Athos07
senior tag
Igen, a k800 leghatalmasabb újítása mára már lényegtelenné vált (xenon vaku), a k800 kijelzője is visszaköszön (2")... de van 10mm-en autofókusz (majd meglátjátok, hogy milyen jó dolog is ez), és vannak szép, a kijelzőből értékes területet elvevő érintőbillentyűk.
Ez a telefon egy szemét. A c702 ment tovább a jó irányba... ez meg valahol eltévedt a Japán formatervezők barlangjában...
-
AMD Power
titán
Ez az ami megfogott. Bár a 2"-es kijelzőt nem tudom mire vélni.
-
Ricardo
titán
válasz
Sunyi Sanyi #7 üzenetére
Azért kicsit többről van szó.A slide sem a megszokott . Eddig más készülékben nem láttam ezt a megoldást, beleraktek öt MP-s optikát ekkora vastagságú házba, és érimtő gombok veszik körbe a kijelzőt, és ki tudja még milyen apró "meglepetéseket" tartogat
Azért ez kicsit több mint slideolás
-
Pompi
nagyúr
Slide ide vagy oda, de ezzel az első képpel nem stimmel valami szerintem...
-
orbano
félisten
gondolom a 2" kompromisszum az akksiidőnek. egyébként gyönyörű. designolni mindig is tudott az SE
-
mark75
senior tag
mi ez a 2 coll kijelzö
-
AS
félisten
Menyi SE!!
-
Thom!
veterán
2" hát
milyen videót vesz fel? -
Apollyon
Korrektor
Hová tűnt a xenon vaku? Csak mert régebben ezzel dicsekedtek. Vagy nem fért volna el ilyen méretben, mert az aksit nagyon szívja..?
"...már Swift Black-nek hívják, nem semmi, hogy mennyi jelzővel el lehet látni a fekete színt."
Hát igen, a marketing.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest