- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
Legendd feje tényleg fantasztikus. Mintha csak a szüleimet látnám, akik össze vissza fetrengtek az ágyban a tengerjáró kompút során, én meg egész idő alatt csak járkáltam fel-alá abban a monstrumban.
-
Ashitaka
tag
Kedves Bocha! Ez volt az eddigi legélvezetesebb MWC blog cikk az idei szezonból. Amikor ezt írtad s olvastam:" Pár jól öltözött, idősebb házaspár mellett szinte csak kamionsofőrök, seftelők, valamint egy 14 évesekből álló iskolai kirándulócsoport adta az amúgy közel 2800 fő szállítására alkalmas hajó közönségét, úgyhogy éjjel nem is volt túl nagy buli a diszkóban, de nagyon élveztük a spanyol zenéket, illetve roppant szürreális volt az osztályfőnök által felvigyázott, ugráló tinédzserek és a söröket rendkívül gyorsan magukba döntő sofőrök kontrasztjának látványa" eszembe jutott egy pillanatra Rejtő Jenő és írásai. Öröm volt olvasni !
-
turbulencia8
őstag
Nagyon komoly ez a 11 emeletes komp!
-
-igu-
veterán
tengeribetegség puruttya egy kórság
és nem tudsz kiszállni
ettől csak még rosszabb a tudat
semmi szégyellnivaló nincs benneépp itt ülök a Földközi-tenger közepén, de szerencsére szárazföldön
ti amúgy nem a Baleár-tenger környékén mozogtok? -
oriic
HÁZIGAZDA
"Egy folyosó" - Ok itt hangosan felröhögtem.
Btw, a kaja miatt nem lehetett volna nekik szólni hogy sry, de legalább melegítsék meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Anker 737 powerbank - PowerCore 24K - 24000 mAh 140W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3249
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest