Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
A videót csak most tudtam megnézni a meló miatt, de sírtam a végén a táncoló plüss
jegesmedvéken![ Szerkesztve ]
-
Matada2.3
veterán
Én Írországban fél évig mosodába jártam, de a rosszabbik élményeket tudom csak megerősíteni. Ott tokenek voltak, amik volt, hogy kifogytak a gépből, és úgy kellett másokkal seftelni, és szinte mindig foglalt volt az összes gép, csak ilyen lehetetlen időpontokban lehetett találni szabad (és egyben működő) mosógépet.
Finn the human
-
Ashitaka
tag
Jók ezek a blogok szó se róla 😃 Az USA-ban az emberek tekintélyes hányada jár mosodába de ott olcsóbb is. Kb.fele ár a Barcelonainak. De van egy hangulata a dolognak.
-
Ugyan ne legyünk már naivak,legtöbben nőt mennek felszedni mosás gyanánt.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
t.mate.t
csendes tag
Ez a blog egyre izgalmasabb, nem tudom hova lehetne még fokozni. Esetleg egy fogmosós bejegyzés?!
-
Stone_Ax
csendes újonc
Az egyen kabát kötelező?
Köszi a videót..
Jó nézni néha ilyet is a sok kütyü mellett... -
Mr.Silkó
veterán
válasz hyperspace #5 üzenetére
Igazán nincs mit!
-
Mr.Silkó
veterán
válasz hyperspace #3 üzenetére
Sok mindenről lemaradtál akkor. Legendd most a Tech2 csapatát erősíti, ami meg ugye együttműködik a Mobilarénával.
[ Szerkesztve ]
-
hyperspace
őstag
Lemaradtam valamiről? Legendd nem elbúcsúzott pár hónapja a PH!-tól?
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
kcsa
veterán
Itthon is van, Bubbles néven keressétek. (remélem küldik a jutalékot az ingyenreklámért ). Ágyneműt hordok oda, otthoni kicsi mosógép nem tudja így kimosni...
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
vodrosjozsi
addikt
Meglepő, hogy milyen kulturált.
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest