- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Legendd
senior tag
Ha már T2 Lacika barátom nem tudott kijönni, lőttem róla egy videót, ha valakit érdekel: [link]
-
MMMMMM
tag
Itt olvasva a kommenteket, akkor nyáron adja ki a OP az android 12-t p9 prora és nem véletlenül nem jönnek frissítések?
-
mrThomi
addikt
válasz
CarryPotter #11 üzenetére
Xiaomi mi 10 5g, Xiaomi mi 10T 5g, Xiaomi mi 11(2x is) Xiaomi mi 11i.
Emellett, volt poco x3 és f3 is és sok korábbi xiaomi modell, de az már nem releváns.
Ezek között használtam egy Oneplus 8T-t is, de már bánom hogy eladtam, sebességben nekem sokkal jobbnak tűnt. Oneplus 9 pro már valóbam bugosabb volt, az új nadroid frissitést meg el is cseszték, ezért mondtam az oppot X5 prot, de ha neki a kamera miatt xiaomi kell vegyen azt. Jelenlegi Oppo X3 Promat nagyon szeretem és jelenleg Android vonalon nem tudok olyat amire elcserélném. -
Busterftw
nagyúr
Adjak ki a 7 Pro-t friss hardverrel.
-
Shyciii
veterán
Hát a köv telóm nekem sem Ooneplus lesz, pedig volt Oneplus One -om (máig az egyik legjobb telóm volt, és még a mai napig működőképes és fluid a rendszer custom rommal!), volt Onbeplus 6-osom, Oneplus 7-esem és most nekem is Oneplus 7T Pro-m van. Majdnem váltottam Pixel 6-osra, de azt is sikerült olyan fosra megcsinálni szoftveresen folyamatosan, hogy borzalom. Úgyhogy én se tudnék most mire váltani...
-
macii97
senior tag
Javult, ebben igazad van. De a nyárra ígért OOS12 frissítéstől előre félek
Szó nincs róla, összességében jól megvagyok a telefonnal, de 2 év alatt nem győzött meg, hogy nekem a következő telóm is OP legyen
Pl. néhány hónapja az asztalon újraindult, recovery módban és nem fogadta el a jelszót. Ergo nem tudtam újraindítani sehogy, semmilyen módon (pedig fogjuk rá értek hozzá, régebben sokat mókoltam a telóim). Akkor néztem utána, hogy ez nem is olyan ritka eset az újabb OP telóknál. Megoldás: legalább full wipe, de nekem csak az unbrick tool-al sikerült életre kelteni. Minden adat oda, szerencsére van mindenről biztonsági mentésem felhőben. De ez ultra gáz -
macii97
senior tag
Sajnos ahogy említettem, az oxygenOS fénye (sebessége?) megkopott mára. 3. OP telóm nyomom, tapasztalom a különbségeket.
Van a családban redmi note 10 pro, én egy mi pad 5-t nyúzok és az égvilágon SEMMI különbség nincs a 7T pro javára sebességben.
Már majdnem vettem magamnak egy note 10 pro-t, de kamerában nem akarom lejjebb adni.
Kell 3 látószög + OIS - ez jelenleg szinte csak a csúcskategóriában található meg az elcseszett f0s makró meg mélység kamera bullshit miatt, tehát itt kell nézelődnöm. -
janeszgol
félisten
Nálam dizájnban az S22 Ultra igen nagyon gurított. És most nem a színekre gondolok, hanem a külalakra.
-
Elit3Zotya
addikt
Szegénynek nem volt szerencsés, hogy pont egy burgni s22 mellett lett fényképezve.
-
mrThomi
addikt
Oxygén os után halál a miui. Bár az a rendszer önmagába is egy büntetés. Ha hozzá vagy szokva a fluid rendszerhez és hogy pattan egyböl minden, ne vegyél xiaomit. Ha nem tetszik az új oneplus, ott az új oppo find x5 pro raadasult jön dimensity (lapkával) edition néven európába is 800€-ért.
-
macii97
senior tag
Valami elképesztően ronda lett szerencsétlen, ráadásul nem is lett túl strapás a design...
7/7T/8 pro széria volt a csúcs, bár a 9/9 pro/nord 2 design sem csúnya.DE EZ...
ráadásul 8MP telés lencse, ami a 7 proban is volt már zseniális
A híres support is elkanászodott mostanra. Update so-so, de bugok is vannak azért. Az oppo integráció eddig nem igazán segített ezeken.
Jelenleg 7t pro-t nyúzok 2 éve és lassan szeretném cserélni, de sajnos nincs nagyon mire - ha érkezik hozzánk, xiaomi 12 pro a kiszemelt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 2042
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- BIOS frissítés
- OLED TV topic
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Léghűtés topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest