- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 8 és 8T
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
macii97
senior tag
Javult, ebben igazad van. De a nyárra ígért OOS12 frissítéstől előre félek
Szó nincs róla, összességében jól megvagyok a telefonnal, de 2 év alatt nem győzött meg, hogy nekem a következő telóm is OP legyen
Pl. néhány hónapja az asztalon újraindult, recovery módban és nem fogadta el a jelszót. Ergo nem tudtam újraindítani sehogy, semmilyen módon (pedig fogjuk rá értek hozzá, régebben sokat mókoltam a telóim). Akkor néztem utána, hogy ez nem is olyan ritka eset az újabb OP telóknál. Megoldás: legalább full wipe, de nekem csak az unbrick tool-al sikerült életre kelteni. Minden adat oda, szerencsére van mindenről biztonsági mentésem felhőben. De ez ultra gáz -
macii97
senior tag
Sajnos ahogy említettem, az oxygenOS fénye (sebessége?) megkopott mára. 3. OP telóm nyomom, tapasztalom a különbségeket.
Van a családban redmi note 10 pro, én egy mi pad 5-t nyúzok és az égvilágon SEMMI különbség nincs a 7T pro javára sebességben.
Már majdnem vettem magamnak egy note 10 pro-t, de kamerában nem akarom lejjebb adni.
Kell 3 látószög + OIS - ez jelenleg szinte csak a csúcskategóriában található meg az elcseszett f0s makró meg mélység kamera bullshit miatt, tehát itt kell nézelődnöm. -
macii97
senior tag
Valami elképesztően ronda lett szerencsétlen, ráadásul nem is lett túl strapás a design...
7/7T/8 pro széria volt a csúcs, bár a 9/9 pro/nord 2 design sem csúnya.DE EZ...
ráadásul 8MP telés lencse, ami a 7 proban is volt már zseniális
A híres support is elkanászodott mostanra. Update so-so, de bugok is vannak azért. Az oppo integráció eddig nem igazán segített ezeken.
Jelenleg 7t pro-t nyúzok 2 éve és lassan szeretném cserélni, de sajnos nincs nagyon mire - ha érkezik hozzánk, xiaomi 12 pro a kiszemelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest