- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuvaros
senior tag
válasz
Fruityloops #35 üzenetére
Makro van, csak a fénykép menűben van most. Jó és tetszik, kisebb könyebb, már üzembe is helyeztem. Végre egy nem bumszli telo. Fényerő tökéletes!
-
Fuvaros
senior tag
válasz
Fruityloops #33 üzenetére
ma de jön meg az M4pro-m, kisebb könyebb az X3 nfc-nél és a kijelző fényereje kb duplája, ami napon motorozáskor előnyös. 180 gr és nem 215. nekem ez mind előny. és új. évente cserélem a telot, ez most 68 eft lett, az x3nfc elkel 65 ért. a kamerafunkciók kevésbé érdekelnek, művészi képet a Nikonnal csinálok ill viszem magammal túrán a DJI akciókamerát. Nekem perspektíva, de aki játszani és fotózni akar a teloval, annak nem.
-
Fuvaros
senior tag
légyszi tegyél akkor ki processzorteszteket, ha ezt állítod. máskülönben x3 nfc-m van és jól fog jönni egy kicsit vékonyabb készülék. szerintem a proci hasonló és azt írja az egyik teszt, hogy azért mert kisebb a szám, még nem lassabb. Intel processzorok számozása sem ezt jelenti. de ha a proci lassabb, akkor kevesebbet eszik, tovább kitart, ami nekem inkább fontos, mint hogy ezredmásodperccel gyorsabb legyen, ráadásul kevésbé melegszik akkor. nem játékra vagy 4k videora kell ez a szar, van 4k akciókamerám, ami egymaga egy 100as
-
Fuvaros
senior tag
nem értem a hozzászólásokat, egy vékonyabb készüléket adtak ki és ránézésre is nagyobb a kamera és talán jobb is a képe ráadásul gyorsabban tölthető. évek óta jó a fejlődés a vonalon és nem kerül annyiba, mint egy "márkás" készülék. Apple fanok járnak ide?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- Egyszerű kávé topik
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Macska topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest