- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ami elmegy már ilyen 4-5 órát, az nem vészes szerintem. A jobbak elmennek 8-9-et is (most valamelyik Huaweiről írta ezt egy tulajdonos). Ennyit szerintem nem sokan hallgatnak egy nap zenét.
A BT-nek amúgy az az előnye is megvan, hogy ha a fülesed amúgy jó minőségű, akkor szarabb telefonról is jól szól, mert nem a telefon dolgozza fel a hangot, hanem a fülesben történik minden. Oneplus 5-nél nagyságrendekkel szebben szól a BT fülesem, pedig az egy 150 ezres telefon, felső kategóriás hardverrel...tixem: Hajrá. Én meg 1 perc után letettem, hogy inkább a csend. Ahogy a többi ilyen világmegváltó kínai csodát is általában. Alsó kategóriában a Piston 3 volt egy elég jól sikerült termék, de már nem gyártják egy ideje.
Lehet, hogy sok pozitív vélemény van, de rengetegen egyszerűen nem hallottak mást az ilyen vacak Marley meg Skullcandy meg Sennheiser füleseknél, nyilván tetszik nekik valami, ami lehet, hogy picit jobb is, és töredékébe kerül. Attól még nem lesz jó. -
törölt tag
Autóba szerintem praktikusabb a BT, én utálom a kábelt dugdosni, hangerőt állítgatni, meg egyebek. Otthoni rendszerhez meg szintén valami jobb BT, vagy még inkább CCA, ha esetleg számít a hangminőség is.
tixem: Amilyen minőséget a legtöbb telefon kinyög a füles kimeneten, nem valami nagy kár érte.
-
joey04
titán
ezek a te saját preferenciáid. a vezetéknélküliség nekem pl sokkal többet ér, volt és van is jack dugós telefonom meg jack nélküli is, de mindenképpen a bt fejest használom. persze ttől még lehetne jack IS, csak a bt fejes/füles elleni kirohanásra írtam, hogy nekem megváltás a használata.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux haladóknak
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Path of Exile 2
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TPM (trusted platform module) topic
- Gaming notebook topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Vírusirtó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest