Új hozzászólás Aktív témák
-
stevelawyer
csendes tag
Nekem egyik szemem sír a másik nevet.
Kicsit benne vagyok a szakmában és gyakorlatilag ez egy egycsatornás nagyon jó pulzusmérő amit egy jól szofisztikált felső kategóriás telefon is már képes mérni. A kamrai heterogenitás meg csak egy szoftveres értékelés. Ha valaki ettől várja, hogy egy hátsó fali infarktust azonnal detektál, hát inkább járjon hetente rendes 12 csatornás EKG-ra. Számos kardiológus a szakmában megmosolyogta, de nyilván több mint a semmi. Arra viszont kiváló, hogy a frekvenciát jól nyomon kövesse edzés előtt, közben, után tehát van/lesz piaca. Az ára ennek fényében mérlegelést igényel. Viszont, ha valakinek arra kell, mert vannak komoly tünetei és detektálni akarja a panaszokat, van már a piacon olyan 12 elvezetéses mobil EKG amit telefonra dugva valódi(!) klinikai EKG-t tud készíteni - én is rendelkezem ilyennel gyakorlatból tudom, de szándékosan nem írok márkát. Ha ezt tovább fejlesztik a klinikum irányában szuper 'kütyü' lesz. Addig meg, egy consumer cikk marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest