- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
aytukabozs #12 üzenetére
Ha nagyobb a készülékház és abban van benne ugyanígy a kamera, akkor meg az a bajod, hogy a nagyobb készülékházban lehetne még nagyobb az e-ink.
Nem lenne ezzel baj, tényleg tetszik a Yota megoldása is meg ez is, de ez a "van a hátlapon home, alkalmazásváltó meg vissza gomb" dolog nekem fura. Nézem az előlapot, fogást váltok a telefonon és cseszhetem az eddigi tartalmat? Vagy vakon keresgéljek, és nyomjak mondjuk home-ot back-helyett? Ez szerintem nem okés így. Tudom, akkor kapcsoljam ki és ne használjam.
De amúgy sokat gondolkoztam egy Yota beszerzésén, mielőtt sikerült megcsináltatni az LG G4-et (esély volt rá, hogy kuka lesz úgy, ahogy van), de lebeszéltem magam a régi vas miatt. Ebben a vas jó lenne, a formavilága viszont nem teszik annyira, mint az Oroszok szerkentyűjének. Hasznosnak szerintem is nagyon hasznos a hátlapi e-ink, főleg ha messenger, viber megy onnan, elérhető egy teljes értékű billentyűzet. -
válasz
aytukabozs #12 üzenetére
Azért egy kameramodul nagyobb annál.
De nem csak amiatt kell gondolom a hátlapon több káva.
Pl. az e-ink kijelzőnek nagyobb a kerete, mint mondjuk egy IPS vagy AMOLED panelnek - legalábbis amit eddig életemben láttam.
És akkor máris távolabb kerül a kamera, emiatt pedig nagyobb lesz a káva, ezáltal nem fog neked megfelelni -
válasz
aytukabozs #12 üzenetére
Főleg, hogy 2 éves modellről beszélünk... Nem is értem, honnan szülte az infót.
@Forest48: Kérdezd már meg, hogy ők mennyiért vették a "hamisítvány"t.... ? pafff
-
válasz
aytukabozs #5 üzenetére
Kell a hely a kamerának is.
-
válasz
aytukabozs #5 üzenetére
Talán nem fér el, nem tudni az e-ink technikai adottságait
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest