- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilmose33
őstag
válasz
A 2. Vesztes #12 üzenetére
-
Szilofon
aktív tag
válasz
A 2. Vesztes #7 üzenetére
-
vilmose33
őstag
válasz
A 2. Vesztes #7 üzenetére
Igen ez mindig egy jó kérdés. Szervíz háttér és a support milyen ,van-e egyáltalán. Márka függgő a dolog. Apollo lite-ot tudom felhozni példának, forgalmazza az Eustock 1év garit ad rá, van hivatalos szervíz itthon. Ha van rá pénz-legyen szívből kivánom-akkor persze vegyen az ember ismert márka telefonját. Ha visszont árérzékeny( nincs rá pénze itt jövök Én a képbe) akkor keres más alternatívát, hogy a kevesebb pénzért jó telefont kapjon. Aztán vagy sikerül vagy nem. Ezért is mertelek bátoritani, hogy esetleg próbálj ki egy kínai csodát is. Persze kellő körültekintéssel vásárolj. A gond inkább, hogy mennyire küldik az adatokat haza, illetve mennyire minőségi annyagokból vannak összerakva. Perzse rábeszélni sem akarlak, láttom jó izlésed van az aláírásodból. Nekem is volt Htc-m, illetve BB.-m.
-
vilmose33
őstag
válasz
A 2. Vesztes #1 üzenetére
Nekem Apollo lite- om van ,ugyan ezzel a hardverrel. Nagy megelégedéssel használom.Ha veszel kínait csak garisat. Nekem nem volt még gondom vele, de nagy a minőségi szórás. Pl .valakinek lötyög a gomb stb. De ahogy láttom a nagyobb gyártoknál is vannak gondok rendesen. Tehát csak bátran ,és csak garisat ha úgymond kínait veszel. Melesleg majd az összes telefont ott készítik, de gondolom ezt mindenki tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Nintendo 3DS és DS topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Metal topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Társasjáték topic
- Széles körben elérhető a Seagate HAMR merevlemezcsaládja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest