- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
slimshady
senior tag
Még jó, hogy nincs is.
-
gazdi40
csendes tag
Végignézve a videót érdekes a szemléletük. Reszint ott van a mezei felhasználó aki aztán tényleg úgy veszi a telefonát hu csilli villi meg a táskámhoz jol mutat. Aki picit konyít hozzá az meg az innováciokat nézi . Na és itt bukik el a HTC mivel a jóval régebbi 10 be is hasonló ill ugyanilyen dolgok vannak (kamera stb) Max a csomó kínai selejttel szembe a minőség az ami egyedi bennük , mondom úgy hogy a HTC 10 em előtt volt kínai csoda , de az felejtős .2x volt szervizbe de most se jo csak épp fogjuk ra működik. Az innovációknál látom én a nagy gondot , a google az új főverziókkal se újít jóformán semmit ill amit igen azt jobban tennék ha nem tennék. A gyártok a hardver terén sem ( lsd nagyobb akkumulátor stb) amig ez nem változik mindegyik szappantartó ugyanazzal a szappannal sajna.
-
sipy888
aktív tag
válasz
CptAdamica #52 üzenetére
melyik media marktba van htc 10? Én még nem találkoztam vele, pedig ha ott járok mindig azzal kezdem, hogy megnézem van-e. 1 éves telefonról van szó, de még nem sikerült belebotlanom, se szolgáltatónál se MM-ben.
-
troviko
senior tag
Ha ezt komolyan gondolják, akkor most kell eladni a HTC részvényeket... no meg lehúzni a rolót.
-
helixP
nagyúr
Olvasd el rendesen amit írtam, vagy ne forgasd ki a szavaimat! Azt mondtam, hogy az esztétikának és a praktikumnak nincs köze egymáshoz. Van szép és használhatatlan, ronda és használható telefon is. Amit Te leírtàl, én nem mondtam.
sipy888: Féltéglának féltégla, de pl nem mindegy, hogy a sarkok vágják a kezedet, vagy az, hogy a kávák miatt egy 5 collos telefont hatalmasnak érzel.
-
AlrightSir
tag
Voltak nagyon klassz designjaik. A HTC 10-et is nagyon eltalálták, kézben fogva, élőben, tapintásra nagyon férfias kinézetű és prémium minőségű. Kár, hogy az U Ultra zongoralakkos lett.
Viszont ne csodálkozzanak, hogy nem megy a szekér, ha a nagyobb boltokban még mindig 200k felett van így majdnem egy év után. Ezért már majdhogy idei zászlóshajót lehet venni.
-
Cypresss
senior tag
marhára nem érdekel a kinézte egy telefonnak. Legyen praktikus és ergonomikus, de hogy hogy néz ki? Tök lényegtelen.
Hopp, ma is tanultunk valamit.
Tehát a praktikumnak és az ergonómiának semmi köze egymáshoz... Értem. Ebben az esetben javasolnám a háromszög, esetleg hatszög formájú telókat, tableteket. Például egy ilyen használatához sok sikert kívánok.
(#51) sipy888: 85-90 százalékot akartál mondani. Nekem is nagy szomorúság ez, HOX, M8, most éppen HTC 10 tulaj vagyok és dermedten néznek rám, amikor megmondom mennyi volt a 10-es és milyen márkájú.
-
sipy888
aktív tag
legyen praktikus? Szerintem meg minden telefon egyformán praktikus, egy féltégla az összes...
Osztom a fószer véleményét, szerintem is nagyon fontos a kinézet, az egyik legfontosabb, pláne azért, mert rajtunk kívül (akik azért konyítunk is a telefonokhoz) az átlagember a kinézet és brand alapján választ telefont. Sajnos a HTC brandje a béka s*gge alatt van jelenleg, ezért a vásárlótömeg min. 70%-nál szóba sem jön mint opció egy HTC telefon (nincs szolgáltatónál, nincs Media Marktba, stb.). A marketingre kellene ráfeküdniük szerintem, akkor lenne több vevő (a nem hozzáértő tömegből), ezt követően a szolgáltatók is nagyobb rendelést adnának le, ami újabb vevőket vonzana be (a hitelre vásárlókat), ezután lehetne mondjuk túlárazni a készülékeiket. Sajnos jelenleg csak az UI ok, de az olyannyira, hogy a 4 éves! One M7-em még mindig nem akad....
Marketing, kinézet zéró a HTC-nél jelenleg. Innovációban azért még mindig erősek, legalábbis semmivel nem gyengébbek mint az Apple, Huawei, vagy Sony. -
helixP
nagyúr
válasz
#06658560 #45 üzenetére
Nem függ a kettő egymástól. Ergonomikusan is lehet ronda a térnék és fordítva.
Utolsó vásárlások THL T6, Redmi 2, Teclast tablet. Ár érték számított. Más nem. Nem kifutón fogok vele jönni menni vagy ezzel csajozni. Az öngyújtóm esetében is mindegy hogy néz ki ha működik.
De ez én vagyok csak, az én véleményem. -
-
Cathulhu
addikt
Nem értik. Úgy csinálják ahogy a legjobbnak gondolják de nem megy és nem értik. Odamész, megmondod az arcukba, hogy mi a baj, de nem értik, hiszen ők a legjobban csinálják. Nem gondolkodnak el azon, hogy valamit nem csinálnak jól, hogy gyökeresen változtatni kellene, mert évről évre a felére zsugorodik a vállalat, mert ők úgy gondolják, hogy a legjobb utat választották. És csinálják újra és újra, míg nem marad htc, és aztán széttárják a kezüket, mert nem értik, hiszen mindent jól csináltak.
Did I ever tell you the definition of insanity?
-
helixP
nagyúr
válasz
Lionking01 #31 üzenetére
Lehet hogy Neked igen, engem például aztán marhára nem érdekel a kinézte egy telefonnak. Legyen praktikus és ergonomikus, de hogy hogy néz ki? Tök lényegtelen.
-
janeszgol
félisten
válasz
#16820480 #39 üzenetére
Igen és valószínűleg nem is fog változni a helyzet. De szerintem jó vétel maga a telefon. (Mondjuk pont jót írtál. Akinek kell a szoft frissessége, az vesz mondjuk P9 Lite-ot, akinek nem, az meg ezt megveheti. Csak azt akartam érzékeltetni, hogy nem csak S400 van két giga ramal.)
-
a.sebi
őstag
Kicsit olyan volt az interjú mint maga a htc márka! Vanni van, csak lenni nincs
semmi extra, egy két dolog fasza, de nem kimagasló!
Dizájn???? Oké, kinek mi?
Kamera? Oké van más, nem kimagasló a teljesítménye!
Régen a htc az alma androidos változata volt, full prémium fasza ui. Király support! Most egy a sok közül!
Hajrá htc, hajrá sony szeretnék megint nálatok pénzt költeni, de meggyőzni pár éve nem tudtaok! -
janeszgol
félisten
Érdekes, hogy csak az S400-as SoC-vl szereltekről bwszélünk, pedig van jobb ajánlata is a HTC-nek. Vegyük elő a HTC Desire 628G-t. 75 ezerbe került (most 65k az Edigitalban). Csak szárazon, mert sokan azt szeretik (sicc):
Mediatek MT6753
3Gb Ram
32GB Rom
5.1.1
5 col/HD res.
Sense 7
13 / 5 mpx kamerákAzért ez minden, csak nem szar.
-
CptAdamica
veterán
Túlárazott szar. Plusz azok a kávák undorítóak. Utolsó szög a HTC koporsójába, fél évet adok nekik!
-
vigyori78
őstag
+1
Ez mos épp nem fogott meg1 dolog tetszik a plusz kijelző ami az LG V10-ben is volt.
" A formatervnek kéne eladnia az új HTC okostelefonokat " ez mikorra valósul meg ?? mert egyenlőre mennek a kínai szappantartó dizájn felé pedig a HTC One korszak pont az egyedi formaterv volt...
-
Sinisi
senior tag
Köszi az írást és az interjút. :-)
-
Lionking01
tag
Nem tudom, hogy ki írta, hogy nem a formaterv számít, de marhaságot beszélt. A nőket, az autókat, a mobiltelefonokat, és minden mást is a formaterv ad el. Különben minden úgy nézne ki, mint a Szaratov hűtőszekrény, meg a Trabant, Skoda, dédanyáing rakott szoknyában.
Az másik kérdés, hogy a Samsung, Apple jobban tud kampányolni, reklámozni, és a HTC nem, de ettől még egy nagyon jó márka. Szerintem szuperre sikeredett az új készülékük is. -
lezuvius
őstag
Grat az interjúhoz, remek lett!
Ez a bullshit, hogy a formaterv adja el ezeket a telefonokat... Olcsóbban ott a Honor 8 vagy a premium katban G6 ès lesz az S8 innovativabb megjelenessel...
-
szami777
addikt
"mielott keso lenne a hTC-nek"
Hát én nem vagyok benne biztos, hogy nem késő már.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
YoungCaesar #17 üzenetére
Szerintem van értelme az interjúnak, sőt még te is leírtad:
"minden szép és jó benne miközben nem."
Pontosan erről van szó, teljesen el vannak szakadva a hétköznapi valóságtól a vezetők/döntéshozók. Ez egyébként nagyon sok területre igaz.
Ennek az alelnöknek mintha semmi fogalma nem lenne a konkurenciáról, vagy ha van is, akkor nagy ívben tesz rá, és igyekszik minél előbb elfelejteni, mint egy rossz álmot.
A piac viszont nem így működik, ma már könnyedén lehet tájékozódni a telefonokról, köszönhetően az ilyen oldalaknak, mint a Mobilarena. Még a kolléganőm is, akit amúgy nem kifejezetten érdekel a téma, utánanéz egy-egy telefonnak Google kereséssel, és idetalál az oldalra. -
RaveForce
veterán
Ezt a bohócot meg a tobbi nagytudasu vezetot es döntéshozót kene kirugni paros labbal meg mielott keso lenne a hTC-nek...
-
Matada2.3
veterán
Úgy érzem, mintha nem látnák a fától az erdőt. Bele vannak kényelmesedve abba, hogy adott piacokon úgyis veszik, meg formaterv és egyéb dolgok. Annyi potenciál van ebben a brandben most más téren és volt régen a telefonoknál. Lehetne kombinálni és kiadni azt a Vive telefont és akkor talán magukra találnának.
Köszi az interjút
-
YoungCaesar
csendes újonc
Az nem érdekel senkit, hogy megjelent az Xcover 4?Vagy éppen Romániában már beárazták a G6-ot és a P10? Ugyanis ez a két telefon néhány 10k-val olcsóbb mint ahogy hangoztatták. Légyszives erről is cikket. Ezeknek az interjúknak nem sok értelme van, minden szép és jó benne miközben nem.
-
batai15
félisten
Helyetekben jól elmagyaráztam volna neki hogy mi a baj velük:
Felejtsék el a 3-4 éves SOC-k használatát, és haladjanak a korral, továbbá ne csak az árazás legyen prémium, hanem a mobiljuk is, valamint a desire sorozat hulladék konkrétan, jó drágán .
Nézzenek szét a piacon hogy a konkurensek mit adnak mennyiért és valami olyat tegyenek le az asztalra. -
-
mizoli
addikt
Azzal teljesen egyetértek, hogy a formaterv nagyon fontos, akár a legfontosabb tényező is lehet. (Most a beltartalmat hagyjuk).
Viszont benne van a buktató, hiszen ahány ember, annyi izlés, ami valakinek tetszik, másnak nem, és fordítva. Erre rengeteg példa van itt a MA-n isTehát vagy eltalálják a többség izlését, vagy nem. Ha a formaterv az elsődleges, és ez keveseknek jön be, akkor bukta.
-
Fitzgerald
veterán
Wow, újabb szög az HTC koporsójába. Dat formaterv!
-
A bevállalós kérdésért, kérdésekért hatalmas piros pont, köszönjük az interjút!
Ezzel együtt én inkább azt érzem, hogy a HTC szenved, és ők is érzik, hogy baj van. Csak a kiutat nem látják. Ahogy alant már rávilágítottak, a 'brand' jól leírja azt, amit megfogalmaztak e téren, csak az a gond, hogy a HTC max. egy szűk rétegnek jelent brandet, a nagy része elborzad attól, hogy mit akar a HTC letolni a vásárlók torkán adott árszinten...
Az innováció terén pedig kíváncsi lennék, mire gondolt. A másodlagos kijelző nem náluk jelent meg először...
-
Heisenberg69
senior tag
Régen lehetett ezt mondaniuk, márint az anyaghasználatot, meg a smooth sense-t, de mára ez minden gyártóra igaz, úgyhogy erről ennyit. Túlárazott az összes, és kb. hülyének nézik a felhasználókat.
-
Igazuk van. Sirály formaterv és nulla beltartalom!
Így is el lehet adni mobilt!
Csakhogy ez nem pálya hosszútávon. Bár mi bújjuk a konfigokat, de egy átlag háziasszonyt nem fog ez továbbra sem érdekelni, csak legyen pöttyes, csíkos, rózsaszín meg arany és strasszos! -
Chrys_
addikt
Miért lesznek sikeresek az új modellek. A konkurenciánál, nem a HTC-nél
-
atee_13
őstag
A legelején nagyon mosolygós volt, de ahogy meghallotta a túlárazott szitut egyből lefagyott a mosoly.
-
Derrewyn
senior tag
Az egyszeri vásárlók nem formatervet vesznek elsősorban, hanem márkát. Ezért fogy a Samsung, és ezért van piaca az Iphone-ak. Amíg a HTC nem épít brandet, addig nem fogják érdemben venni.
A csúcskészülékei hellyel-közzel rendben vannak, de amit a középkategóriában művelnek az borzalom (Snapi400 és társai), és a széles rétegek számára kínált jó ár-érték arányú készülékek nélkül sosem lesznek ismertek. Az Apple féle brandépítés nem út számukra szerintem.Mondom ezt úgy, hogy 3,5 évig One-t, most pedig 10-et használok, mert... Szeretem a kávákat.
-
hemaka
nagyúr
Ez nem autó, itt a kutyát nem érdekli hogyan néz ki, ha csak ordítóan nem ronda. Ezzel az érvvel nehéz lesz eladni a mobilokat.
Htc 11-el meg lehet az új snapi procira várnak.
-
keIdor
titán
Valahogy én kétlem, hogy lesz HTC 11. Szerintem a U Play és U Ultra van helyette, vagy mögötte...
-
törölt tag
Olyan jól állnak, hogy az idei MWC-re nem is hoztak semmit, csak két, már korábban bemutatott telefont. Jó, hogy a HTC 10-et nem hozták el újra, biztos ami biztos.
-
eazypeezy
tag
??? Formaterv??? A saját telefonjaikat nézik, vagy átmentek egy másik standhoz? Tudom, kinek-mi tetszik, de szerintem egyetérthetünk abban, hogy ezekben semmi extra nincs dizájnban, szerintem pedig kifejezetten taszítóak. Ahogy az eddigiek is.
-
petipetya
nagyúr
A Sony féle bullshit generátor itt is dübörög.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Elektromos autók - motorok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest