- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Redmi Note 13 4G
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Egy One M8-at tettem be.
Csak, hogy ne egy több éves telefon legyen már a redmi 2-höz hasonlítva. Nem értem miért a One X-et hozzátok fel folyamatosan.De, itt a régi One S-em is. Full fém.
De itt a One X is, nem hinném, hogy csak a keret fém.
Szerk:
Hogy jön ide a motorola? És szerinted az "új" htc M9 se anyagból van? Lesd meg ezt a videót kérlek. A motoros részt ajánlom figyelmedbe. -
Speeedfire
félisten
Összehasonlítasz egy szappantartót egy elegáns fémmel és a szappantartót hozod ki nyertesnek.
Nekem nem volt One X-em, helyette One S-em volt, de az amennyit esett/repült...és mégsem tört össze. 3 év után volt egy karc a kijelzőn. Mi ez ha nem minőségi anyag? Az M9 nincs még meg régóta, emiatt erről nem tudok bővebben nyilatkozni.
-
Speeedfire
félisten
Én is szemeztem anno az Mi4c-vel, meg a honor 7-et. Anyaghasználatban a honor7 már majdnem jó volt, viszont egyikben se volt GG. Nem is értem, hogy ezt hogy lehet kihagyni egy telefonból.
Alapvetően a tok nélküli pártba tartozok, se telefonhoz, se tablethez nem használok.
Nem azt mondom, hogy rosszak, de nem egy kategória a kettő (jelenleg). -
Speeedfire
félisten
Nem értem, hogy miért hasonlítgatjátok a htc telefonokat a dszunka kínai telefonokhoz. Nem lehet egy lapon említeni a 2 minőségét, a szoftverről meg ne is beszéljünk szerintem. Kipróbáltam már pár telefont, de messze a htc szoftvere a legjobb.
Árban meg megint nem értelek benneteket. 400 euro kint, amiért kap egy helio x10-et, 3gb rammal és 32gb tárhellyel és 5.5".
Nem tudom, hogy ez mire nem elég...árban meg igenis korrekt a 400euro szerintem. Főleg, hogy ez csak kezdő ár!!!444!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Filmvilág
- AliExpress tapasztalatok
- Napelem
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest