Új hozzászólás Aktív témák
-
cashzoli
aktív tag
Állítólag az idősebb korosztálynak szánják, akik még mindig a régi, flipes samsungok és lg-k egyikét használják...de őszintén, szerintem inkább össze fogja zavarni a célközönséget. Most akkor melyiket is kell nyomni? Hogy gépelek? Ilyesmi.
A kitkat meg 2016-ban egy vicc. -
Fejvadi
nagyúr
válasz
Den Hadnagy #9 üzenetére
Az régen volt. Jóval későbbiek, meg 2 év után vagy szétestek, vagy lötyögtek, vagy a kijelző nem mutatott semmit.
-
Den Hadnagy
senior tag
Régen a Motorola ezt elég jól megoldotta. Asszem nekem v360 volt, nyúztam 2 évig, haver majdnem egy újabb évig... Utána pihent a fiókban, majd megkapta anyám újabb 2 évre. Semmi baja nem volt a nyitómechanikának a végén se. Szóval nem kivitelezhetetlen a dolog, csak kérdés, hogy itt összejön-e. Nekem amúgy tetszik a telefon, csak kívülre e-inket raknék. Gondolom azért a duplázás, hogy ne kelljen mindig mindenért kinyitni. Így viszont sérülékeny.
-
Szilofon
aktív tag
Nem értem mire jó a 2db kijelző.
-
Fejvadi
nagyúr
Soha nem jött be ez a kinyitható stílus. Plusz egy hibaforrás.
-
hemaka
nagyúr
Eleg szarul nez ki.
-
janaman01
addikt
Na ennek a telónak semmi értelmét nem látom.
-
janeszgol
félisten
Ez a fekete arany nem a legjobb. Alig látszanak a feliratok a gombokon. De maga a telefon szép és valóban érdekes.
A többi is. Hihetetlen, hogy több gyártó is 3-4 telefonnal lefedte a piacot. -
Bambuszpro
tag
Érdekesnek néz ki. Szerintem szebb és használhatóbb az LG megoldásánál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest