- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- iOS alkalmazások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DemonDani
addikt
válasz
Archos2014 #21 üzenetére
-
DemonDani
addikt
válasz
Archos2014 #18 üzenetére
Pont ezért írtam, hogy nagyon gyanús nekem, hogy a háttérben sima microSD kártyák vannak... Ez a Fusion Storage szerintem csak egy véletlen extra, ami eredendően a háttérben található microSD kártyák miatt szükséges, csak így a kintre szerelt memóriakártya slot is hozzácsapódik, így aztán lehet hirdetni, hogy ez milyen király.
-
DemonDani
addikt
Egyébként nem lepne meg, ha a hátlapjuk mögött 64 gbos memóriakártyákkal lennének telepakolva...
-
DemonDani
addikt
Értelme nincs, azonban az Archos olyat csinált, amit korábban még senki sem, és ez azért nem annyira sűrűn fordul elő az ilyen cuccok esetében.
Szóval hiánypótló, ha nem is hasznos hiányt pótol, amiért tőlem kapnak egy kicsi piros pontot. Kár, hogy egyébként egyik sem érezhető jó konfignak. Nem tudom, hogy a nagynál minek kellett lefaragni a költséget, miért nem lehetett ráírni 300 fontot és szia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest