- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Pont ma vettem egy HP Spectre 13.3 Pro-t (i7-4500U, 256 GB SSD, 8 GB RAM, QHD) es meg kell hagyni, valami egeszen elkepeszto laptop. Sut rola a minoseg. Az hogy fem haza van, valami elkepeszto, a sebessege meg ott van, mint az adatlapomon levo asztali gepem, ami eleg jo ajanlolevel.
Ez a 360 fokos talalmany nagyon jol hangzik. Laptop es tablet egyben.
-
kromatika
veterán
komoly gép.tetszik nagyon.
-
Akos1994
aktív tag
4K kijelző nélkül,kisebb SSD-vel, 3-4 év múlva 50-60K-ért jó lenne használtan...
De azért kíváncsi lennék mennyi az ára alapkiépítésben. Tetszetős.
-
prolad
addikt
Sima (nem forgathatós) változatban is jöhetne.
-
stratova
veterán
-
caindwan
aktív tag
Tapizva biztosan más véleménnyel lennék rá. Jobban néz ki lekerekítéssel, de én inkább a stabilitásra játszanák, ha csak pont nem az ellenkezője a céljuk, hogy legyen benne valami hiba.
Nekem is tetszik a kicsike, ha nincsen dobálva, aludva rajta akkor biztosan jól bírja. -
caindwan
aktív tag
A szemem azon a képen akadt meg, amikor hátra van hajtva a képernyő. A felső része és az alja között elég nagy a rés. Kisebb erőhatásoknál biztos, hogy az egészséges lenne?
-
Kroni1
veterán
Nem is olyan vészes az ára amugy mint ahogy gondoltam..
-
nubreed
veterán
Nem rossz cucc, és annyira nem is drága. Amitől engem ráz ki a hideg, az a 13 colon 4K felbontás... Rohadt sok értelme van.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Tetszik! Tervben van egy Macbook Air, lehet érdemes lenne megvárni ez a kis csodát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest