- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#79335424 #46 üzenetére
Ezek olyan parancsok amik általában minden linux alapú (inkább minden unix like) rendszeren megtalálhatóak, de nem a kernelben vannak implementálva. Például itt az ls source code-ja, de még erre is kismillió implementáció létezik, van busybox, illetve distrónként is változhat.
-
válasz
#79335424 #13 üzenetére
Mi baj a droid dual-sim kezelésével?
Szerintem megfelelő.Kiváncsi vagyok, mi is lesz belőle.
Mert bár droidra is lehet feltenni Linux-ot, de az mégsem ugyanaz, hisz nem is az a cél.
Viszont egy tényleg Linux alapon működő telefon-oprendszer az mindenképp pozitív. Még akkor is, ha nem túl elterjedt, de használható.
Csak ne kelljen ezt is Windows alól flesselni, mint a többi MTK-s cuccot, mert akkor olyan levelet írok dühömben a Canonical-nak, hogy irgumburgum...
(De azért meg kell jegyeznem, hogy pl. a Lenovo P70-A mentése megoldható kompletten, M$ szoftver mellőzése nélkül is, végre valahára...) -
Pirosász
aktív tag
Hát nem tudom ez miért jobb mint a Win.Miért esélyesebb kihívó.Itt is az alkalmazások darabszámán bukik.Ameddig a legkedveltebb 500e alkalmazás/játék nem kerül át egy másik rendszerre,addig nem kell félnie gugliéknak.WP is ingyen van mobilra,nagy cég van mögötte.Látjuk mennyit ér alkalmazás fejlesztők nélkül.3% részesedést?Én sajnálom a WP-t,és az Ubit is előre.Tudom itt majd a közösség.PC-n is bevált.Jól megszorongatta az MS-t a közösség.Na kb. annyira fogja mobilon a Google-t.Sajnos.(szerintem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- TCL LCD és LED TV-k
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- AliExpress tapasztalatok
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Házimozi haladó szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- Iphone 16 Plus 6db folia + 1db tok
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest