Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sheep
addikt
Én nem hinném hogy a vr bukta lenne, szerintem ez a jövő, a virtuális valóság.
Aki ebből a tortából akar szeletet annak most kell kapcsolnia.
Persze a siker attól is függ hogy milyen tartalmat pakolnak alá. -
Entryy
aktív tag
Én mondjuk igyekeznék újat behozni a dologba és a játékok eröltetése helyett elindulnék egy fizetőképesebb réteg felé. Turisztikai célokra használnám inkább ezeket az eszközöket.
-
fornettisuti
veterán
Mintha ugy remlene, hogy valve az lgvel is ugykodne vr fronton vmit
-
Xaels
félisten
A Valve egyelőre a SteamOS-el is vakvágányon van. A HTC meg bukott már az Onlive-al meg a 3D-vel is. Ez is tiszavirág életű hepp lesz, mint a 90-es évek elején.
-
MartOOn
addikt
en leszek az elso troll...
huuu de samsung nyulas!!!
ehh... a sok hu... idio... kedves forumtarts aki csak azt nezi mi honnan lett nyulva... ha meg pohar alakjuk lenne akkor meg az lenne a baj... szoval ez is kopi...

-
Feverke
tag
válasz
BazsiBazsi
üzenetére
Azert a Valve sem kicsi
En orulok hogy nem csak ugy magatol probalta meg a htc ezt a dolgot. Igy a Valveval karoltve elegge nagy siker lesz szerintem, ami jot fog tenni a vallalatnak. Hajra hajra! -
válasz
BazsiBazsi
üzenetére
Lehet forradalmasítani foglya, valamilyen szinten a játékipart, talán még én is bele kóstolok majd

-
BazsiBazsi
aktív tag
Én nagyon várom már
Az oculussal hatalmas harcok lesznek(remélem), bár a Facebook elég hatalmas ahhoz hogy elnyomjon egy ilyen próbálkozást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nokia 6510 eredeti bőrtok, elő és hátlap
- Vivo gyorstöltő adapter kábellel - Szép állapot
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/8eFT 2db/15eFT 3db/22eFT
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 11 128 GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

En orulok hogy nem csak ugy magatol probalta meg a htc ezt a dolgot. Igy a Valveval karoltve elegge nagy siker lesz szerintem, ami jot fog tenni a vallalatnak. Hajra hajra!