- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Új hozzászólás Aktív témák
-
andras.1
csendes tag
Kicsit feleslegesnek tartom ezt a fertőtlenítés dolgot, de nem baj hogy van ilyen.
-
raulicio
senior tag
Ezt a baromságot!
Azért aki ebben gondolkozik esetleg fontolja meg a rendszeres kézmosást is előtte... -
Simi87
senior tag
Nálam a kihúzós tokokat általában az idősebb korosztály részesíti előnyben.
akik tuti nem fognak érte ennyi pénzt kiadni.
ez kis hazánkban halott biznisz. -
takacsbotond
őstag
Jónak tűnik, remélem lesz az én telóm méretében is, és kicsit olcsóbban.Unalmas folyton a kijelzőt tisztogatni az ujjlenyomatok miatt...
-
halkow
őstag
Jónak néz ki
-
crue
őstag
Pont jó piacot céloztak meg. Az iBirkák képesek 50-60 dolcsit is kiadni egy szaros tokért.
-
Lomha 8V
addikt
Biztosan nem én vagyok a célközönség, mert én tisztán tartom a telefonom, billentyűzetem, egerem stb.
-
gzbotii
nagyúr
Az ara horrorisztikus, de amugy dizajnra szepek, nekem tetszik
-
metaboy
tag
300 gurigáért csináljanak egy takarót, ami alatt reggelre csodatiszták leszünk!!
Mekkora egy baromság
-
xmaas
őstag
Nem semmi rajottek hogy leteznek bacilusok korulottunk es ezek az antibakterialis szir szarok megfogjak menteni az emberiseget mar nem lesz szukseg se tiztalkodasra se kezmosasra es meg arra se lesz szukseg hogy tisztan tartsuk a kornyezetunket/keszulekeket amit hasznalunk
-
nord_
veterán
Nem kicsit túlzás a fertőtlenítés.
Vannak olyan bőrtokok, aminek a belseje mikroszálas anyag, az ujjlenyomat tisztításra tökéletesen megfelel.
Ez a tok, így, kissé fölösleges. -
razzorr
őstag
Akkor csak nem a mobiltelefon az emberiség legfontosabb találmánya, hanem a fertőtlenítőszer.
-
M.A.Z.
aktív tag
Utána meg fertőtleníthetem a fogkefémet?
-
saiyajin
senior tag
Engem nem fogott meg, de biztos lesznek ra erdeklodok. Az az antibakterialis cucc pedig nem tudom mennyire lehet hatekony, de teny, hogy a telefonjaink sokkal mocskosabbak, mint hinnenk.
-
Palibá
tag
XPeria IP-s telefonjaihoz olcsóbb egy olyan biciklis kulacs, aminek a száján befér a telefon, megtöltöd félig domestossal, és beleejted a telefont. Ott garantáltan nem marad baci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Bittorrent topik
- Diablo IV
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- The Crew sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest