Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
addikt
válasz
killerjohn #21 üzenetére
Ez esetben bizonyára nincsenek anyagi gondjaid, és/vagy bizonyos értelemben fanatikus a telefonokhoz való viszonyulásod.
-
killerjohn
addikt
válasz
littlelion21 #20 üzenetére
őő izé nem voltam cinikus. ha jön jobb, megyek érte a speedshopba...
-
B1T3
addikt
válasz
littlelion21 #15 üzenetére
Szerintem direkt volt cinikus.
-
RaveForce
veterán
válasz
killerjohn #17 üzenetére
-
killerjohn
addikt
válasz
littlelion21 #15 üzenetére
jaja! nekem igen!
-
littlelion21
addikt
válasz
killerjohn #9 üzenetére
Miért ha valamit bemutatnak azt kötelező megvenni?
-
iNfAntRy
senior tag
Amilyen jó helyzetben vannak simán megtehetik. Nagyon sikeres utolsó negyedévet zártak tavaly, a Galaxy SIII meg majd úgyis május környékén jön.Úgy vannak vele, hogy majd azzal úgyis verik a konkurenciát, addig meg jók lesznek az alsó meg középkategóriába szánt telefonjaik (pl. Star 3).
-
mrlujoak
veterán
Szerintem egyszerűen csak megvárják melyik gyártó milyen újítást hoz.
Gondolom nem akarnak úgy "pofára esni" mint tavaly.
...a bejelentett kütyüiket kellett rohamtempóban kissé megfaragni, illetve felgyorsítani, mert a konkurencia is hasonlót, vagy jobbat mutatott be...Így aztán inkább most "semmit", majd az MWC után - ha kell titokban faragnak, turbóznak, hogy ők legyenek a leg-leg(...) - kiadják a modelleket. Amik természetesen várhatóan kicsit jobbak, gyorsabbak, vékonyabbak (...) lesznek, mint a február végi konkurens modellek...
-
kiskaktusz
addikt
Nem is olyan fontos itt szerepelni, tényleg
-
Apika
addikt
Lehet, hogy rájöttek, túl gyors a tempó. Ha hetente jönnek ki az újabb telefonok, akkor saját maguknak is konkurenciát okoznak. Nincs kifutási idejük egy-egy típusnak...
-
killerjohn
addikt
Hála az istennek! Végre nem kell lecserélnem megint a telómat, nincs 3 hetes a Note...
-
szkrisz
tag
szerintem az S3-mal még várnak egy picit. valószínűnek tartom, hogy egy 4magos proci lesz benne, mert az LG és HTC már bejelentette, hogy jönnek a telók és itt is lehetett már olvasni róluk. még azt is megkockáztatom, hogy ugyanaz lesz a forgatókönyv, mint tavaly... először jött az LG Optimus 2x, mint a világ első kétmagosa és utána jött ki a samsung és a htc is a sajátjával, ezért mondanám azt, hogy a történelem ismétli önmagát
igaz én még mindig a galaxy s advance-re vagyok nagyon durván ráizgulva, szinte már magaménak is érzem
-
kolosanyi
veterán
Abszolút nem lepett meg. A Galaxy S3-mat később mutatják be, másra meg nem nagyon lehet számítani.
-
bok92
addikt
Jajj ugyan, csak vicceltek...
-
bongeszo
aktív tag
Azért kijönnek megnézik, mit kéne lemásolniuk idén.
-
Wave86
tag
Szomorú vagyok emiatt.
-
stbtamas
aktív tag
Milyen új készülékeket akartok az S III kívül? Annyi készüléket ontottak magukból az elmúlt időben, hogy az hihetetlen.. Bár ez is lehet csak "politika", azt mondják nem lesz semmi érdekes, aztán mindenkinek leesik az álla..
-
AS
félisten
Valóban az , de biztos lesz pár új készülék. Ha meg nem az sem baj.
-
Ez most meglepő...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest