- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZooLee
senior tag
Hát, ezek szerint ott is megmaradt egy lehetőségnek. Köszi a kiegészítést. (Mondjuk az elég gáz, hogy ötféle tesztben nyolcféle dolgot olvashatunk sokszor...)
Engem eléggé érdekelne a téma, várom is, hogy megjelenjen és beárazzák az i5-re a PowerMat készletet.
(#30) Kopi31415: indukciós töltöhöz kell a váltóáram, vagyis értelmesebb megtartani a 110/230V 50Hz rendszert.
Köszi a helyreigazítást, régen tanultam már ilyet, most meg nem merültem el még a technikában. Mondjuk így az autós töltés kiegészül egy inverterrel. Tarthatnánk már ott, hogy ez egy elterjed módszer lenne, vagy legalább olcsón lehetne hátlapot vagy akksit kapni a készülékekhez.
-
ZooLee
senior tag
Hát, már magában a tesztben is az van, hogy képes rá, csak nincs hozzá a töltő:
"Fentiek alapján az alapcsomagból hiányzik a híres indukciós (vezeték nélküli) töltő, ez feláras kiegészítő azoknak, akik a kényelmet és a menőséget hajlandók megfizetni."
meg itt is, ebben a cikkben is azt írják, hogy vezetékmentes töltőt lehet vásárolni az S3-hoz.
(Meg az összes topicban a fanok véres kardként hordozzák, hogy az S3 tud vezeték nélküli töltést)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest