Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- 2026-ra halasztotta a Siri felturbózását az Apple
- Jóáras gamert mutatott az IQOO
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tipuka
addikt
engem a videó alatt szóló zene jobban érdekelne, nem tudja valaki melyik szám az ?
-
Nagyon vagányra sikeredet ,úgy ahogy van tetszik, nem hittem volna hogy tudd ilyent is késziteni a Fujitsu
-
prolad
addikt
Jó gép,a kamerára kíváncsi vagyok,a felbontáshoz képest elég aprócska.
-
Ed3r_X_
nagyúr
A cikkben van egy kis hiba, a 2. kép alatt: Adnroid
Megapixelháború, minek ekkora már bele? Minőségre gyúrjanak inkább, ne a megapixelekre. A formaterve a készüléknek nem túl tetszetős számomra, valahogy olyan "nagydarab".
[ Szerkesztve ]
-
blade zte
őstag
Xiaomi m2? Az bírja nem? És csak 4,3-as a képernyöje.(annyira nem tudom az akksiját, de szerintem azonkívül neked biztos mindenben elmegy.
Sharp aquos még mindig viszi a pálmát, japán telóból: s4 négy maggal, 2gb ram, a legeslegjobb kinézet, amit valaha láttam. Egyedül képernyöben roszabb csak.
Kár, hogy nem kompatibilis a telefonhálózatuk a miénkkel, akkor azt meg is rendelném.
-
|AP|
veterán
... ha mostantól minden olyan cikkhez beírom, amiben ilyen nagy batárokról van szó, hogy: " 4"-os telefont akar a nép, korszerű mai hardverrel, minőségi anyagokkal és akksival!!" akkor azzal elérhetek bármit is?
....nem, nem kell válaszolni, csak ki kellett írnom magamból...
-
vipnolf
aktív tag
a képen egy Arc S-t rejtettünk el
egyébként ha a gyártó másfél napot mond, akkor az elég siralmas lehet valójában
2-3 napot szoktak mondani, és az kibírja 1 napig. szóóóóval, japan only maradhat
-
Hatezegy sony. :¢
-
Cyberpunk
félisten
Ez is csak Japán only.
-
1.5 napig bírja az akksi, nem sok az egy kicsit?
-
Xaels
félisten
Jól néz ki, bár mintha kicsit kevés lenne a fényerő. A 16mpx-es kamera meg nem "újdonság". A Titan II-ben is ekkora volt már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Fujitsu is beszállt az 5 hüvelykes készülékek harcába, így piacra dobták az Arrows X F-02E-t, mely Full HD kijelzővel és 16,3 MP-es kamerával támad.
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Dell notebook topic
- Kedvenc zene a mai napra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Politika
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest