- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
tommjee
senior tag
válasz
LEFTHORSE1 #14 üzenetére
3,7-es kijelző egyálatlán nem nagy pont jó ! Nem is nagy nem is kicsi .
-
sid87
senior tag
válasz
LEFTHORSE1 #14 üzenetére
A kijelző 3,7 inches
Ez minden csak nem nagy.
-
B1T3
addikt
A kijelző egyébként TFT?
-
gybazsi
senior tag
-
LEFTHORSE1
őstag
Méghogy tetszetős.. Nem adnék érte 5000 forintot, batár nagy
-
válasz
Maddoxtomi #11 üzenetére
sajna nem... simán csak kisebbek az akksik, de a procik fogyasztásának változása gyakran nem látszik az üzemidőn... no de tény, hogy folyamatos használat mellett (még 2009-es vagy 2010-es adat Google IO-ról), ha megy a kijelző, a proci pörög, és megy a wifi, akkor 3-400 mA-t evett óránként az akkori referencia google teló... és szerintem ez nem javult (gazdaságosabbak de erősebbek és nagyobbak a dolgok)... az SGS2-m az én felhasználási tempóm mellett épphogy bírja egy napig az 1650-es akksiról...
-
gzbotii
nagyúr
Hmm ha zuhan meg 10e Ft akkor mar eleg best-buy keszulek lessz, ujul, garival
-
Maddoxtomi
tag
Csak én érzem úgy, hogy szinte az összes MWC-n bemutatott mobilban szánalmasan gyenge aksi van? Vagy esetleg annyival takarékosabbak ezek, hogy nem kell beléjük nagyobb? Remélem az utóbbi, mert ha nem akkor szerintem mind1 milyen gyorsak, és szép kijelzőjük van, ha használni nem lehet őket mert rögtön lemerülnek.
-
DS39
nagyúr
hmm, ez egész tetszetős lesz így, az erőforrás felhasználás optimalizálás kérdése hogy elég lesz-e az 1300-as aksi. mindenesetre nekem így elsőre bejön ez az Acer mobil.
-
rhen
senior tag
Az MSM8255 biztos?
Csak mert több helyen olvastam, hogy ez is 7227A processzoros. pl itt:Update: We've now got the full low-down on the Liquid Glow and know that it has a Qualcomm 7227A 1GHz processor, a WVGA display, 1GB of storage and 512MB of RAM. It measures 117 x 58.5 x 11.5 mm and weighs 125g.
-
littlelion21
addikt
válasz
Translator #5 üzenetére
Há' jól van, de ez egy minden tekintetében tök átlagos telefon, olyan mintha egy átlag-autóról mondaná a gyár hogy utazásra szánja. De meglepő...
No mindegy, nem kötekszek.
-
azért én kicsit a ramot is kevéslem... jó oké, nem kell feltétlen sok dolognak együtt futnia, de azért mégis csak a következő 1-2 évre tervezzünk vásárlásilag... az sgs2-őmön speciel általában 350-400 mega foglalt, ha épp töröltem a memóriát, amúgy gyakran felszalad 7-800 megára is (persze mint mondtam, ennek jó része cache, de az is hozzátartozik a jó felhasználói élményhez)... Szóval szerintem 768 ram nem ártana a középkategóriába se már...
-
rep3at
őstag
Ennyi penzert korrekt ajanlat.
-
Translator
tag
válasz
littlelion21 #2 üzenetére
Katonai, terepmunka, ütés és vízálló, stb.
-
Bambalazs
senior tag
A HTC One V odacsapna ennek a telefonnak, hardverben az a jobb (akksi, eMMC, kamera). Kérdés az, hogy árban mennyire lesz kiélezett ez a középkategóriás harc?
-
V.T.CS.
senior tag
válasz
littlelion21 #2 üzenetére
hát gondolom acer.
nagyon rossz duma. -
littlelion21
addikt
Amúgy milyen a nem mindennapi használatra szánt telefon?
-
Retekegér
MODERÁTOR
Egész korrekt, de szerintem az akksi soványka lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged