- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Mobil flották
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszi666
őstag
ez most egy vagy két magos? mindenhol mást írnak, hivatalos specifikációt meg nem találtam, de ha adreno 200 van benne akkor gondolom 1 magos
-
RaveForce
veterán
ha valahol lehetne perelni a forma miatt, na az ez...nem igaz, h nem telik egy designerre
-
tome.jr
addikt
Nekem nagyon tetszik a készülék, kaphatott volna erősebb hardvert. Kár érte.
-
pit stop
addikt
Ezt az L szériát valami nagyon alacsony árral tudom csak elképzelni sikeresnek saját kategóriáján belül.
Ott van a csúcsgépük amit bemutattak, azt miért nem lehet kicsinyíteni, eggyel alacsonyabb hardverrel, stb. minőséget
Régen volt a "csoki", meg most a csúcs, de lejjebb valahogy nem érzem se saját irányt sem azt hogy érezzem hogy kell. ZTE és Huawei-nél még mindíg többre tartom őket, de többi nagy név után. Talán 3D segít rajtuk, abban lehet valami plusz ha reszelgetik -
adrianv
tag
Áhh, az LG nem is koppint.
-
plus44
veterán
Kicsit Prada feeling...
-
prolad
addikt
Csalódás ez az l széria.Lehet hogy én emlékszem rosszul de mintha többmagos processzorról és fém hátlapról lett volna szó.Vagy nem?
-
Ricardo
titán
Kíváncsi vagyok mennyibe fog ez kerülni...
-
jacis
nagyúr
Erösen S2 koppintás.
-
tixem
addikt
Mi az Isten haragja ez az msm őrület már megint? 2012 van
bazdm, középkategóriába miért nem lehet azt a francos snapdragont behozni? 262 ezer színű kijelző, gratula. LG, egyes, ülj le. -
Xaels
félisten
[link] "Úgy irták,a hét elején,h fémhatású lesz és bőrboritású,az L5 és L7" azért a bőrhatású és a bőr borítású nem egyenlő...
[link] ebben a hsz-ben még linkeltem is a képet amin a menüben látszik a 7227A csak egy cseppet átsiklottál felette...
GSMArena nem először téved ilyen téren. Majd javítják. Vagy nem
Az iPhone külön világ. Náluk a kamerára is több évet kellett várni pedig amikor az első megjelent akkor már javában voltak fotózási képességgel rendelkező telefonok.
A 3D meg pont a 3D miatt kapott csak akkorát...
-
jooker82
nagyúr
Nem magamtól szedtem én se az infókat...itt még most is 2 magosként van kiirva...ezt pedig,hogy Karcsú fémes burkolatban, bőrhatású hátlappal itt irták a mobilarenások..
5 mp-es kamerával pedig lehet kiadni felső kategóriás telefont....pl iphone 4, opt 3D...
Azt az egyet nem figyeltem h 7227-es procival adják,mégha irtad is...azt hittem,csak tippelted...Igy már én is sejtettem volna,h a többi hir az kacsa....
Amúgy szerintem szép telefon és egyáltalán nem sgs2 copy.... egyedül a home gomb hasonlit rá és ennyi...:
-
mathaus=)
senior tag
Hihetetlenül gusztustalan kinézetű ez az L család
-
SzlobiG
félisten
Mi koppintás már.
Azért igazán kitalálhattak volna vmi más dizájnt a hátulja oké de az a home gomb...
-
enginev3.0
félisten
Legerősebb és még is
480×800-as
azt hittem idén kb csak 720p-s kijelzők lesznek -
saviola55
tag
Nem rossz, nem rossz, de messze van még, hogy lecseréljem a nexus s-emet. Jelenleg semmi értelmét nem látom, hiába az csak egymagos. Meg amúgy is bizok az olcsó nokia wp8-as készülékekben is
Amúgy az kicsit durva, hogy videóban zte 4 magos szörnye megakadt
Ennyit a hardverek hajhászásáról.
Én abban bízom, hogy lesz év végén jővő év elején egy jó nokia, 1 GHz-es egy esetleg két magos procival, fél GB Rammal, nfc-vel, sd kártya bővíthetőséggel esetleg LTE-vel megfelelő áron.
Nekem egy ilyen készülék lenne az álomkategória!Xaels
A zte 4 magosára értettem.
-
Xaels
félisten
Aztán azok az emberek fognak majd rossz véleményen lenni az Android-ról mert egy komoly külsejű és árú készüléket vettek csak éppen a belbecs nem volt ugyanaz.
Amúgy a vicc az egészben, hogy pár napja a fórum egyik LG fanatikusa próbált győzködni párunkat az egyik topikban, hogy az L7 fémes lesz, 2magos és 5mpx-es kamerával felső kategóriában fog versenyezni pedig már akkor megmondtam neki, hogy a képen tisztán látszik a 7227A
Na tessék itt is van...
(#13) saviola55: ez is 1magos...
-
bok92
addikt
s2 copy
-
Tibi86
aktív tag
Szörnyen unalmas design...
-
Apika
addikt
válasz
krisztian112 #4 üzenetére
Nagyon hajaz rá valóban. Azok lehetnek a célcsoportjai, akik nem tudják kifizetni az S2-est. Persze ehhez jó árat is kell passzítani hozzá...
-
nicu71
addikt
optimus L7?először azt hittem hogy az optimus7 LTE-képes utódja.../wp7/
aztán tényleg,tiszta sgs II... -
Qukac
tag
Azért úgy látom beütött a válság ha már az LG-nek is MSM7227-et kell előszednie XD A ZTE-nél még elfér na de egy LG-nél hááááát....
-
Demens
tag
Nem, igazán tetszik. Valahogy az LG-nél soha nem érzem azt, hogy "hűűű de kéne", vagy "de jól néz ki". Nem rondák, de valahogy nem is hoznak lázba.
-
bolondember
MODERÁTOR
hm, ez a cucc nagy eséllyel robbanthat a középkategóriában...
-
krisztian112
senior tag
Hát halljátok ez egy az egyben S2 előlap. még a home gomb is ugyanolyan
-
spawn21
veterán
az Ardeno 200 meg az processzor órajele alapján, ennek kellene lennie a legolcsóbbnak
-
AS
félisten
Galaxy S2 turbo mód?
-
Sasal1ty
tag
Tisztára SGS2
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó L sorozatának legerősebb tagja kedvező árú Ice Cream Sandwich-csel kecsegtet.
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest