- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz pit stop #104 üzenetére
Ha azt nézzük, hogy a tavalyi Sony (Ericsson) modellek mindegyikében 1GB ROM van ami elég szépen fel van osztva akkor itt valóban soknak tűnhet de ha jól emlékszem akkor lesz egy X GB -os partíció ami az OTA frissítések számára lesz fenntartva (de aztán lehet, hogy rosszul emlékszem).
-
Zeze94
tag
az a csík az alján tök olyan mint anno az SE W580i-mben(csak ott oldalt volt 2 világító csík)
-
Mr.Grincs
veterán
Meg kell várni a PH-s tesztet a Sony U ról, de így nem sok jót jósolok ennek a szériának.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
Jó de ez akkor sem megoldás, ha mondjuk valakinek fingja sincs a dolgokról. Szerintem el fog telni egy kis idő mire rájön a sony, hogy mellényúlt ezzel a frenetikus ötéetével aztán kiadja újra majd, csak bővthető verzióban.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
mathaus=)
senior tag
Pedig ez lett volna a következő telóm Ideális méret, felbontás, normális processzor, erre elb*sszák 4giga hellyel... Hihetetlen.. 8giga úgy még elég lett volna ha azt teljesen fel is lehetne használni... Legalább egy MicroSD slotot raktak volna bele
-
Ricardo
titán
Ebben a videóban nem tűnik bazárinak.a világítás, de élőben kell látni.
-
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Enci1983 #118 üzenetére
Hát én megvárom még mi fog ebből kisülni. Én biztos nem írok alá most egy készülékre sem a T-mobilenál. Inkább megveszek egy másik telót kártyafüggetlenül de hűséget nem vállalok be. Amikor meg kijön egy jó mobil akkor meg már fújhatom, mert köt a hűség. Inkább kivárom az igazit, amire tényleg megéri a két évet aláírni.
-
dokee78
félisten
válasz Mr.Grincs #119 üzenetére
Amikor meg kijön egy jó mobil akkor meg már fújhatom, mert köt a hűség. Inkább kivárom az igazit, amire tényleg megéri a két évet aláírni.
Ha előre tudom,hogy 2012 év elején így beindulnak,akkor én sem kötök hűséget 2011 szeptemberében.
Bár az vigasztal,hogy lesz a telómra ICS.
tjb007 Ezek a madarak csiripelték?
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz HardSanyeee #121 üzenetére
Csiripelték a MWC -n repkedő madarak
Ezzel kapcsolatos hír, hogy ez a 8GB a következőképpen fog kinézni:
- 2GB a rendszernek
- 2GB az alkalmazásoknak
- 4GB az egyéb fájloknak (zene, kép, videó stb.) -
dokee78
félisten
-
sdd2
veterán
-
Ricardo
titán
válasz LEFTHORSE1 #124 üzenetére
Kettő közül a ray-t venném.
-
Enci1983
senior tag
válasz LEFTHORSE1 #124 üzenetére
Én is a Ray-t választanám a Mini helyett. Igaz én a Pro-n vacilálok, nekem kell a fizikai billentyű, sokat használom a Mini Pro-n is, és ahogy elnéztem szinte egy árban mozog a Ray és a Pro.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal.
-
dokee78
félisten
válasz Enci1983 #129 üzenetére
Ezeknél az új Androidos mobiloknál kezd szabvánnyá válni a MicroSD slot elhagyása.
Mert nem szabvány?
Úgy rémlik korábban a google kikötötte,hogy MicroSD,MicroUSB stb,kötelező.Fizikai bill?
Veszel egy Rayt ROM-ozod,ha lehet.
Veszel hozzá OTG kábelt és egy USB-s PC billennyűzetet.Az is hardveres bill.
Viccet félretéve,még mindig nem jutottál Mini Pro-hoz?
[ Szerkesztve ]
-
Enci1983
senior tag
De, már 7 hónapos a kicsike, imádom is, de valami ütősre számítottam az idei palettából amire majd válthatok. Igaz az ütés az megvolt a microSD hiánya . Várok még azért hátha a következő hónapok folyamán beújítanak valami bővíthető modellt is, de ha mégsem akkor marad a Pro, vagy a Ray általad javasolt átalakítása . Ám én is így olvasgattam hogy ezek kitételek lesznek mármint a microSD és microUSB.
[ Szerkesztve ]
-
sdd2
veterán
válasz Enci1983 #131 üzenetére
Én nem cserélem le most semmire a Mini-t, sőt szerintem karácsonyig bőven elég lesz mert nem egy öreg modell. Ezek a kétmagok nem tudnak meghatni főleg az sd hiányával. Megvárom a Négymagos sonykat amikor már olcsóbb lesz a fémházas is jó kijelzővel. Várok és majd csak akkor írok alá két év rabláncot megint.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
Enci1983
senior tag
Én sem azonnal terveztem a váltást. Példának írom csak hogyha az U bővíthető volna akkor simán elkezdenék rá már most gyűjtögetni, tetszik, villogós, csajos, fiatalos és mellesleg igen szép is. Csakis függetlenbe gondolkozok ezért várok még, hátha lesz bővíthető is ami majd megtetszik. Tavaly is így volt júliusban venni akartam egy X10-et aztán hirtelen megjelent a Mini páros és nem volt kérdés melyiket választom . Na nézzetek oda, tag lettem
[ Szerkesztve ]
-
Zewa
senior tag
Csík ide vagy oda nekem nagyon bejönnek ezek az új Xperiák. 262 euro? Az könnyed 100ezer magyar buznyák. Kicsit húzósnak tűnik de majd megy az még lejebb is.
Én sem tudom felfogni hogy 8GB mellé nincs microSD foglalat.Jó, jó de nekem eddig az S az etalon!
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
big-J
őstag
a fehér aljú az istenes
-
mathaus=)
senior tag
Hát igen... Ez mai árfolyamon 76forintocska + a 27% ÁFA... Ez igencsak 100 lepedő körül lesz...
-
Mr.Grincs
veterán
-
mathaus=)
senior tag
válasz Mr.Grincs #139 üzenetére
Szerintem is a 70lenne érte a reális ár.. Vagy még annyise... 8giga ugye a memória ebből csak 4 jut a felhasználónak... Ez micsoda? Ez lett volna a következő telóm de így ez nagyon kérdéses...:/ Tegyük fel h 2giga elmegy zenékre meg mittudomén valamikre.. És mondjuk egy koncertre elmész ahol videózni akarsz hdba akkor kb. 10 perc hd anyagot tudsz felvenni... Rettentő kevés ez a 4giga.. Úgy lenne jó ha mind a 8 giga helyet fellehetne használni...
-
badacsony
őstag
sonymobilewebshop.hu-n előrendelhető 78900 pénzért.
iOS és Android két jó barát, kézen fogva sétafikál :D
-
sdd2
veterán
A T-nél hamarosan kapható! [link]
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.