- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
sdd2
veterán
A T-nél hamarosan kapható! [link]
-
badacsony
őstag
sonymobilewebshop.hu-n előrendelhető 78900 pénzért.
-
mathaus=)
senior tag
válasz
Mr.Grincs #139 üzenetére
Szerintem is a 70lenne érte a reális ár.. Vagy még annyise... 8giga ugye a memória ebből csak 4 jut a felhasználónak... Ez micsoda? Ez lett volna a következő telóm de így ez nagyon kérdéses...:/ Tegyük fel h 2giga elmegy zenékre meg mittudomén valamikre.. És mondjuk egy koncertre elmész ahol videózni akarsz hdba akkor kb. 10 perc hd anyagot tudsz felvenni... Rettentő kevés ez a 4giga.. Úgy lenne jó ha mind a 8 giga helyet fellehetne használni...
-
mathaus=)
senior tag
Hát igen... Ez mai árfolyamon 76forintocska + a 27% ÁFA... Ez igencsak 100 lepedő körül lesz...
-
big-J
őstag
a fehér aljú az istenes
-
Zewa
senior tag
Csík ide vagy oda nekem nagyon bejönnek ezek az új Xperiák. 262 euro? Az könnyed 100ezer magyar buznyák. Kicsit húzósnak tűnik de majd megy az még lejebb is.
Én sem tudom felfogni hogy 8GB mellé nincs microSD foglalat.Jó, jó de nekem eddig az S az etalon!
-
Enci1983
senior tag
Én sem azonnal terveztem a váltást. Példának írom csak hogyha az U bővíthető volna akkor simán elkezdenék rá már most gyűjtögetni, tetszik, villogós, csajos, fiatalos és mellesleg igen szép is. Csakis függetlenbe gondolkozok ezért várok még, hátha lesz bővíthető is ami majd megtetszik. Tavaly is így volt júliusban venni akartam egy X10-et aztán hirtelen megjelent a Mini páros és nem volt kérdés melyiket választom
. Na nézzetek oda, tag lettem
-
sdd2
veterán
válasz
Enci1983 #131 üzenetére
Én nem cserélem le most semmire a Mini-t, sőt szerintem karácsonyig bőven elég lesz mert nem egy öreg modell. Ezek a kétmagok nem tudnak meghatni főleg az sd hiányával. Megvárom a Négymagos sonykat amikor már olcsóbb lesz a fémházas is jó kijelzővel. Várok és majd csak akkor írok alá két év rabláncot megint.
-
Enci1983
senior tag
De, már 7 hónapos a kicsike, imádom is, de valami ütősre számítottam az idei palettából amire majd válthatok. Igaz az ütés az megvolt a microSD hiánya
. Várok még azért hátha a következő hónapok folyamán beújítanak valami bővíthető modellt is, de ha mégsem akkor marad a Pro, vagy a Ray általad javasolt átalakítása
. Ám én is így olvasgattam hogy ezek kitételek lesznek mármint a microSD és microUSB.
-
dokee78
félisten
válasz
Enci1983 #129 üzenetére
Ezeknél az új Androidos mobiloknál kezd szabvánnyá válni a MicroSD slot elhagyása.
Mert nem szabvány?
Úgy rémlik korábban a google kikötötte,hogy MicroSD,MicroUSB stb,kötelező.Fizikai bill?
Veszel egy Rayt ROM-ozod,ha lehet.
Veszel hozzá OTG kábelt és egy USB-s PC billennyűzetet.Az is hardveres bill.
Viccet félretéve,még mindig nem jutottál Mini Pro-hoz?
-
Enci1983
senior tag
válasz
LEFTHORSE1 #124 üzenetére
Én is a Ray-t választanám a Mini helyett. Igaz én a Pro-n vacilálok, nekem kell a fizikai billentyű, sokat használom a Mini Pro-n is, és ahogy elnéztem szinte egy árban mozog a Ray és a Pro.
-
Ricardo
titán
válasz
Kettő közül a ray-t venném.
-
sdd2
veterán
válasz
Ray szerintem.
-
dokee78
félisten
válasz
Ray-t válaszd.
Szerintem nem kérdés. -
tjb007
nagyúr
válasz
HardSanyeee #121 üzenetére
Csiripelték a MWC -n repkedő madarak
Ezzel kapcsolatos hír, hogy ez a 8GB a következőképpen fog kinézni:
- 2GB a rendszernek
- 2GB az alkalmazásoknak
- 4GB az egyéb fájloknak (zene, kép, videó stb.) -
dokee78
félisten
válasz
Mr.Grincs #119 üzenetére
Amikor meg kijön egy jó mobil akkor meg már fújhatom, mert köt a hűség. Inkább kivárom az igazit, amire tényleg megéri a két évet aláírni.
Ha előre tudom,hogy 2012 év elején így beindulnak,akkor én sem kötök hűséget 2011 szeptemberében.
Bár az vigasztal,hogy lesz a telómra ICS.
tjb007 Ezek a madarak csiripelték?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Enci1983 #118 üzenetére
Hát én megvárom még mi fog ebből kisülni. Én biztos nem írok alá most egy készülékre sem a T-mobilenál. Inkább megveszek egy másik telót kártyafüggetlenül de hűséget nem vállalok be. Amikor meg kijön egy jó mobil akkor meg már fújhatom, mert köt a hűség. Inkább kivárom az igazit, amire tényleg megéri a két évet aláírni.
-
Ricardo
titán
Ebben a videóban nem tűnik bazárinak.a világítás, de élőben kell látni.
-
mathaus=)
senior tag
Pedig ez lett volna a következő telóm
Ideális méret, felbontás, normális processzor, erre elb*sszák 4giga hellyel... Hihetetlen.. 8giga úgy még elég lett volna ha azt teljesen fel is lehetne használni... Legalább egy MicroSD slotot raktak volna bele
-
Mr.Grincs
veterán
Meg kell várni a PH-s tesztet a Sony U ról, de így nem sok jót jósolok ennek a szériának.
-
Zeze94
tag
az a csík az alján tök olyan mint anno az SE W580i-mben
(csak ott oldalt volt 2 világító csík)
-
tjb007
nagyúr
válasz
pit stop #104 üzenetére
Ha azt nézzük, hogy a tavalyi Sony (Ericsson) modellek mindegyikében 1GB ROM van ami elég szépen fel van osztva akkor itt valóban soknak tűnhet de ha jól emlékszem akkor lesz egy X GB -os partíció ami az OTA frissítések számára lesz fenntartva (de aztán lehet, hogy rosszul emlékszem).
-
Tomi0703
addikt
nem rossz nem rossz.
bar az 512 mb ramot kicsit keveslem es a 8 giga memot is mivel sd-t nem fogad. kinezetre viszont szerintem eleg jo.
-
Ricardo
titán
A többszínű csíkot élőben kellene látni hogy diszkréten világít, vagy bazári jellege van. ebből is az egyszínűt venném (fekete). A memória lehetne nagyobb, ha már nem bővíthető.
Ettől eltekintve szükség volt már egy kisebb két magos cuccra.
-
Mr.Grincs
veterán
Remélem 70 k krül alakul az árazása az U nak.
-
dokee78
félisten
Tetszenek az új Sony-k,de kár,hogy nem bővíthetőek MicroSD-vel.
Már nem kötelező szabvány a MicroSD foglalat?
-
Kleroo
veterán
Bakker!
Sony-t akarok! Most.
Brutálisan jó kis family lesz ez. Gyönyörűek,nincs egyik sem undorítóan lebutítva valahol.Remélem árazásban SonyEricssonos lesz,és akkor megvan mire cserélem le a remek kis X10i-t. -
kiskaktusz
addikt
Francba ezzel az sd bővíthetetlenséggel
-
V.T.CS.
senior tag
szép.csak az aksi szerintem kevés.
-
B1T3
addikt
Kb. ugyanaz a véleményem, mint amit az Xperia P-nél már leírtam, csak ez a hír később érkezett; itt még jobban érvényesül.
-
Enci1983
senior tag
Memóriabővítés
azonban ebben a készülékben
sincsen, az új Xperia család egyik
tagja sem fogad magába
microSD-t.
Ez így nekem nem gyerebemarad még a mini pro egy ideig. Pedig annyira reméltem hogy ebbe legalább bele erőszakolnak egy microSD foglalatot. Írtóra bejön amúgy, de így köszi de nem köszi.
-
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
válasz
Mr.Grincs #72 üzenetére
Firefox van, de a droidos verzió elég okádék (bocs fanok). A Chrome meg csak ICS-re van, de még csak beta. Amúgy nem lesz rossz, de flasht nem kezel. A böngésző téma amúgy is érdekes ICS-en, legalábbis amit eddig tapasztaltam Nexuson az kritikán aluli volt. Nem véletlenül ment vissza a GB.
-
Wisdome
tag
Projektort valaki?
[Galaxy Beam] -
Mr.Grincs
veterán
válasz
littlelion21 #71 üzenetére
Tényleg nagyon gyors. Remélem erre már le lehet szedni a mozilla firefox böngészőt majd. vagy ha lessz google chrome.
Hacsak a gyári böngyészi nem hibátlan
-
littlelion21
addikt
Sebességre sem rossz: [link]
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
kolosanyi #69 üzenetére
Én új komplett készülékházat vettem rá és gyárilag ilyen hányadék. A fogakat kell állítani valami erős hegyes fogóval és úgy szorul majd hogy még a műjjaanyagba is bevési magát.
Visszatérve a Sony Xperia U-ra szerintem nagyon jól sikerült a telefon ezt vártam amitóa megláttam a képét. Nem hibáa nem írtam alá a T-nél másik készülékre. Remélem 1 hónapon belül azért lehet majd kapni.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
littlelion21 #66 üzenetére
Az én Nokia 6300 nak a hátlapja ami fém olyan könnyen lejön már hogy a sokszor a zsebembe marad....a hátlap a telefon meg jön és az akksit az ujjammal fogom hogy ne essen ki miközben beszélek.
-
n0rbert0
senior tag
válasz
littlelion21 #66 üzenetére
már aki...
-
Mr.Grincs
veterán
Remélem ez a kupak az alján nem jön le olyan könnyen mert ha elhagyom/ elhagynám véletlenül akkor tökönszúrom magam...meg más is biztos saját magát...
-
kolosanyi
veterán
Igen, a Kádár rendszerben meg éveket vártál egy kocsira, baromi nagy szó volt, hogy tudtál venni gagyi Videoton TV-t, meg "hifit" stbstb... Pár éve, mikor fele ennyit kerestél, nem került 400 forintnál is többe egy liter benzin, nem volt 200 forint egy kiló kenyér, 150 a legolcsóbb tej és majd' ezer forint egy márkásabb tusfürdő. Mi az egész lényege? Az életszínvonal stagnál jó ideje, az már kérdés, hogy a technológiai fejlődés következtében mást jelent ma egy középkategóriás kütyü, mint pár éve.
-
Bailey
senior tag
-
Mr.Grincs
veterán
Ezt vártuk
Nagyon szép szerintem.
Elég az a nyóc giga.... Vagy nem? -
IkszIpszilon
aktív tag
Hát ez a cserélgethető sapka eléggé gagyi hatást kelt.
-
=Mentor=
őstag
Szép de azt a csíkot csinálhatták volna egy kicsit keskenyebbre, szinte hajszál vékonyra és akkor még jól is mutatna!
-
pisze
tag
Hali ! Szerintem amit most írok nem is kicsit lesz off, de amint olvasgatom a fórumot, akaratlanul is eszembe jutott egy-két dolog, mint eléggé régi motorosnak. Egyfolytában , szinte minden harmadik, negyedik hozzászólásban visszatérő síránkozás " drága " " jaj az ára ". Nos akkor kezdjük az elején ! 5-6-7 évvel ezelőtt hol voltak a fizetések ? Szerintem a most síránkozók egy része még a tizenezer forintos Siemensekkel szaladgált , de már akkor voltak a Win-es PDA-k, HTC, ETEN ! Nézzük csak meg a mai felhozatal árát összehasonlítva az akkori fizetésekkel ! Én még jól emlékszem a HTC Pharos PDA-ra, 126 ezerért vettem, és még jó árnak számított , voltak azért nála jóval többet tudó HTC-k is, kb.140-160 ezres árban, a fizum kb. ennek a fele volt, és az a kütyü mit tudott a maiakhoz képest, és most mennyi az átlagkereset ? Az Eten Glofish 500+ előtte 123 ezer volt és 256-os RAM-mal ! Mégse voltam vele elégedetlen ! Ezek a mai készülékek, tudásban ég és föld a régiekhez képest, árban viszont nagyon barátiak, hiszen 5 évvel ezelőtt is ezek az árak voltak, sokkal rosszabb kütyükért ! Ne menjünk ilyen messze, csak a közelmúlt eklatáns példája a Samsug Omnia II , 2 évvel ezelőtt, űberszupernak kikiáltott kütyü mennyibe is került a szolgáltatónál " baráti áron " ? 100 ezer felett !!! Az nem volt nagyon drága ? Most, másfélévesen, még garanciálisan 30 ezerért tudtam eladni ! A másik példa, saját kútfőből, 2 hete az LG Pradat 126 ezerért vettem, mint 3 évvel ezelőtt a Pharost , de most 2x annyi a fizum mint akkor volt, és a Prada nagyon sokszorosát tudja mint az a kütyü. Szerintem a síránkozók jórészének ezek a dolgok eszébe sem jutnak, vagy azért mert még abban az időben nem juthattak hozzá ilyen kütyükhöz, vagy mert részleges emlékezetkiesésben szenvednek, nem szeretnek visszaemlékezni ! Pedig tessék csak visszaemlékezni !!! A Motorola V3 a PENGE ! Mennyi is volt akkor ? A fiamnak a rokonság adta össze az árát, gimis ballagásra ! Bizony , 130 ezer volt az a semmittudó vacak ! Nos kedves fórumtársak, akkor most, jelen pillanatban mi is a drága ? Miért is sírunk ?
-
n0rbert0
senior tag
Nem igaz, hogy nem fért bele 16GB memória, ha már nem bővíthető
-
Jimmy66
senior tag
0:40-nél lekapja a kupakot...
-
tjb007
nagyúr
Ennél is csak ugyanazt tudom írni mint a P -nél, mondjuk ennél a memóriabővítési lehetőséget meghagyhatták volna, 32GB -nál még az mondják okés, 16 -nál elég lesz de 8 -nál amiből csak 6 áll a felhasználó rendelkezésére már lehet, hogy egyesek húzni fogják a szájukat.
Remélhetőleg nem szállnak el az árazással és megmarad a tavalyi, vagy ha az nem is akkor az ahhoz nagyon közeli árképzési stratégia. -
Apika
addikt
Én ennek a készüléknek az aljával nem tudok megbékélni. De ízlések és pofonok...
-
Hanon
tag
Najó, hát már önmagában nem jön be ez a dizájn, de hogy még el is üssön a telefon többi részétől az alsó doboz, az már végképp baromság.
Borzasztó ocsmány. Mindhárom Xperia csak és kizárólag feketében jön be, nemhogy még az alja más színű legyen.
Nem bírom elképzelni azt a tinédzsert aki kétszínű cuccal akarna járkálni, de legalábbis nem ilyennel.
Ez szerintem nem lesz így jó. Ha legalább a hátlapot is lehetne vele cserélni, akkor talán. -
nicu71
addikt
szerintem a kaméleon csík az elején nagyon jópofa lehet,de pár hét használat után már semmitmondó,unalmas stb.de azért tetszenek az uj xperiák!
-
pit stop
addikt
válasz
LEFTHORSE1 #43 üzenetére
Én pont a "sapká"-ból arra következtetek, hogy csak alsó rész külső burkolatára értik. Mellesleg pedig tényleg arról szólnak hírek hogy ott az antenna.
-
nebulo
tag
Semmi hír QWERTY-s modellekről...
-
gzbotii
nagyúr
válasz
HardSanyeee #40 üzenetére
Hat ha leszedheto akkor en simman nelkule hasznalanam
-
Demens
tag
Kicsi az akku, de nagyon jó, hogy a kisebb kijelzős telefonok is kapnak már két magot. Mondjuk most a négymagosok lesznek a tepsik. Bár, reménykedem, hogy azokból is lesz 4' vagy 4,3' méretekben.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
HardSanyeee #32 üzenetére
Ezt nem kotekedesbol, de honet veszed?
Mert atalszo dologba atvinni antenaka..erdekeskoncepcio lenne...
Es, hogy itt foleg cserelheto, lehetne hasznalni nelkule is
-
Jimmy66
senior tag
Csak akkor "csicsás" ha akarod. Feketében szolíd...
-
DS39
nagyúr
nagyon vagány az a fénycsík az alján, bejön
-
Xaels
félisten
-
zord01
senior tag
Van erre egy szó: Harsány...
Jó ízlésű ember a kezébe nem venné. Nem tudom elképzelni, hogy üzletemberek ilyennel járkáljanak. Oviba még elmegy...
-
pit stop
addikt
Egyetértek, másik topikban pont ezt írtam
Sony brand-del pedig elvileg kicsit feljebb akarják magukat pozícionálni, és ezzel a design-nal messziről felismerhető lesz, és nem valamilyen telefon van valaki kezébe hanem A SONY.
(Csak ha árakra is rátolják SONY brand-et akkor lesznek gondok)
-
gzbotii
nagyúr
válasz
enginev3.0 #22 üzenetére
Igen, lattam es ott kommentaltam is: (#5) gzbotii
-
HardRic
addikt
Ha kicsit feljebb van a kijelző, kényelmesebb tapogatni. A kapacitív gombokról nem is beszélve. SGS2-n elég kényelmetlen annyira alulra nyúlkálni, szerintem jót csinált ezzel a Sony. Ja és játékok, filmek közben is meg lehet valahol fogni a telefont, nem érintésérzéken az egész.
-
Bailey
senior tag
Ha jól lövik be az árát akkor a legolcsóbb kétmagos lehet. Márpedig ha a fiataloknak szánják akkor remélhetőleg nem lesz túl drága.
Viszont igy a képeken kicsit a Nokia C5-03-ra hasonlít. -
enginev3.0
félisten
-
szezso15
addikt
Nekem egyébként nagyon tetszik, végre valami egyediség, nem a szokásos szappantartó/tégla forma...
-
sdd2
veterán
Nem ad annyi pluszt hogy cseréljem a minim.
-
pit stop
addikt
Micro SD hiánya fájó pont.
De ugyanakkor nagyon jól néz ki, s egyébként rendben van, kéne
Már csak az ár kérdéses..., remélem best-buy közeli lesz -
opeter87
senior tag
Ez is szépre sikerült, a P és az S valahogy azonban jobban bejön
-
HardSanyeee
őstag
Huh, ennek kicsit alul szabták a memóriáját szerintem, mint a ROM-ot, mind a RAM-ot
Amúgy nem rossz készülék, a világító csík pedig akár jópofa is lehet
(Bár szerintem egyesek parasztvakításnak fogják beállítani.)
-
gzbotii
nagyúr
-
LEFTHORSE1
őstag
Micsoda ellenmondásos az S-el szemben, ugyanakkora aku és 45 óra zene.. valami nincs rendben
-
enginev3.0
félisten
Mekkora party"arc" telefon, világít össze vissza
-
AMD Power
titán
Az alján az a buta "csík" valami botrány.
-
brtas
csendes tag
ha valakit erdekelne a HTC Live Stream akkor ezen az oldalon megtekintheti!:
http://www.ustream.tv/channel/htc-mwc-live-coolsmartphone -
szezso15
addikt
Hát, én most akartam lecserélni a Blade-et, de lehet, hogy megvárom ezt! Durván jónak tűnik, tökéletesen megfelelne nekem... Nem tudja valaki, hogy mikor ér ide?
-
keIdor
titán
Azzal, hogy eltérő színek vannak, nem szép. Fekete legyen vagy fehér, de a piros nagyon elrontja. Mindegy, mert nekem az S kéne tőlük, az meg egységes.
-
Psytech
őstag
Fiataloknak tökéletes választás lesz ez a darab. Kijelző méret ideális, hardver erős, Sony támogatás van, mi kell még?
Igazából ez majdhogynem hiánypótló darab a 3,5" kijelző és 2magos procival, bár a csak 512 MB RAM-ért kár egy kicsit... De például asszonynak simán el tudnék képzelni egy ilyet, mert formára is szép
(mint az S meg a P is
)
-
imcsoo
aktív tag
Nagyon tetszik
Ára kb. mennyi lesz? -
papi77
addikt
Érthetetlen,hogy miért maradt ki a microSD bővítési lehetőség az új Xperiákból...
-
mathaus=)
senior tag
Imádom *-* Kár azért a 8gbos memóriáért meg az 512mb ramért de remélem h ez a mérsékelt árra utal majd!
-
Socket A
aktív tag
fiataloknak (nekem is
) jó kis telefon lehet ez
-
HardRic
addikt
Nagyon tetszik, a sorozat többi készülékével egyetemben. Azt hiszem kezd számomra a legszimpatikusabb gyártóvá válni a Sony.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával