- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolom89
senior tag
válasz
CharlieDrop #332 üzenetére
És?? Örülök neki xD
Am meg nem azt mondtam hogy nem lehet nézni, csak nem olyan minőségben amit pl én vagy "jó páran" szeretünk. Ez olyan hogy vehetek egy 100ezres Tv-t is mert HD felbontás, meg látom rajta az adást. Szóval értitek a minőségbeli különbséget amiről beszélek. Ugyan ez a hangal is.. "megkapta ezt meg azt a plecsnit" Szerinted ér valamit a plecsni amiért lehet fizetni? Elárulom hogy egy minőségi hangkártya nagyobb mint az egész telefon, árban meg nem pajtások egymással. (Én sem stúdió hangrol beszélek, mert ott egy hangkártya lehet 1 négyzetméter területű és több millio forint)És egy valamit mondjatok meg még csak: Honnan veszitek hogy nem fogtam még ilyen telót?? Mert ha fogtam volna akkor csak ilyenem lenne és ezt isteníteném?? Ez lész vicc..igen is fogtam. FM transmittert kocsiben próbáltuk ki és még nem is menet közben és egy rakat ... volt.
Egy hozzászólásomba nem írtam hogy az iPhone lenne az isten vagy ilyesmi, mert nem így van. De eddig a rengeteg telefonom közül ez vált be a legjobban. Nem mellesleg nincs olyan kinézete hogy ez egy gagyi valami lenne! -
donceleger8
őstag
válasz
CharlieDrop #329 üzenetére
HDMI-vel nem tudom összekötni a házimozimat, csak a tévével, de oda átadja a zenét is. mivel a HDMI képes átvinni egyszerre hangot is és képet, így a válasz igen.
-
Maxentius
addikt
válasz
CharlieDrop #120 üzenetére
A ma bizonyos február 11.-i kijelentésig én is N8-at akartam volna venni amiatt, hogy ismertem a rendszert, a mérete is jó volt, meg a kamerája is... ha nem lett volna bejelentve előre ez a kivéreztetés, lehet, hogy most nyálcsorgatva lesném a 808-at, de így csak no comment.
Bónusz akkoriban láttam is egy oldalt, ahol már akkor demózták vele ezt a teljes asztali gép-leváltást, ami idéntől lesz divat az Ubuntu for Androiddal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- DELL T40 EMC Szerver
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest