Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigga
aktív tag
Hát nem is tudom hol kezdjem - a 990-es jó lenne, mert nagyon hajaz a Nokia Winmobile terveire, és a Samsung - Iphone vonal kinézetére, szóval ezzel nem is lenne gond, de a 600 mhz szerintem kicsit kevés lehet, főleg ha már most úgy nyilatkoznak róla, hogy lassúcska (jó nem végleges példány oké).
Azt meg egy előre telepített program sem pótolhatja, ha gyenge a teló, vagy szaggat a játék.. A TFT kijelző nem tudom mennyire lesz jó, meglátjuk..
Napfényben ez is egy kalap sz@r lesz gondolom, a többiről meg nem beszélve - hát kb. 5-10k között best buy ... így elöljáróban.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 Éjfekete - 128 GB - 98% Akkumulátor (iSamurai cserélt)
- Samsung Galaxy A04s 3/32GB fehér megkímélt állapot
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest