- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltinnó
aktív tag
Nekem is kell egy ilyen kütyü!
-
-
ku-cu
tag
Kis hiba: "3,6 hüvelykes, 480 x 800 pixeles kijelzővel ellátott kijelzővel ellátott Pocket PC-t kapunk," Szerintem elég ha csak egyszer látjuk el azzal a kijelzővel...
-
Inarus
addikt
válasz
Viktor0610 #41 üzenetére
Csak béna kíváncsiság: mennyiért?
-
Ezt láttátok már?
Akarom!!!
(Nem kell valakinek egy Touch Pro?)
-
egy ilyen kell. végre egy cucc, ami pont úgy jó nekem, ahogy van. kivéve a leendő árát, persze...
(évek óta kivárok, ez az első olyan holmi, amit be fogok vállalni)
-
-
PTS
csendes tag
Gyorsabb lett mint az előző testvérei? Sokan panaszkodtak azokra, hogy elég lassúak... Mármint tudom mihez képest de az elődökhöz képest ez már gyorsabb lehet?
-
AMD Power
titán
Elég durva kis cucc lett ez.
-
marcee
addikt
Egy cimborám Touch Pro-ját próbáltam egyszer, a billentyűzete már annak is mesés volt számomra.
Tetszene ez a készülék, a tudásával teljes mértékben elégedett vagyok, de a hátlapját nem tudom megbocsájtani, nagyon gagyi, mint egy szappantartó, szopott gombóc. Teljesen komolytalanná teszi a látványt számomra. Szerintem a billentyűzet is lehetne fekete. -
runner 125
nagyúr
válasz
Viktor0610 #17 üzenetére
Aham, ha a simát nézzük, jelenleg is 150k, nyilván fog esni az ára, de akkor is szvsz 180k környékén lesz..
Akkor keress meg, hátha..
Üdv.M -
elit_hun
őstag
nahát, lehet megtaláltam az ipohoném utódját
?
-
domi007
őstag
Must have kategória, erőteljes "ez lesz a következő, használtan 3-ad árért" érzéssel!
Végre nagy kijelző, végre nagy tepsi(HTC Universal után gondolom azt mondanám, hogy "hűdepici"
)
DOMy
-
-
Morden24
nagyúr
válasz
Viktor0610 #9 üzenetére
Egyébként 6.1-re is volt anno frissítés, szóval én némi esélyét azért látom a hivatalos upgrade-nek is.
XDA-n meg majd szokás szerint fél évvel előrébb járnak, mint a HTC-nél -
Morden24
nagyúr
Ha meg a menüre (is) gondoltál, akkor remélem tudod, hogy az az Applications csak egy nyamvadt fül a TF3D-ben, nem a teljes felület, így elég vicces, hogy összehasonlítod az Android homescreen-jével. És hát az ikonos elrendezésnél elég nehéz értelmesebbet találni, de te tudod
-
jubilleum
senior tag
a masina stylus silója az a mágneses csoda?
-
A gombok szabadon programozhatóak. Egy egyszerű, kis programmal megoldható, hogy ne kelljen a kijelzőt tapicskolni, hanem pl. a CTRL+betű kombinációval hozza be az ékezeteket.
Én így használom a Promat, és, ha minden igaz, így fogom használni a Pro2-met is...A te géped egyébként a Diamond2. Ugyan az sem Androidos, de gondolom, felmegy majd arra is idővel.
-
Apollyon
Korrektor
Jó gép, a billentyűzet nélküli verziót el is fogadnám, sztem egy táccsszkrín mindenre elég, a fizikális bill-en úgysincsenek ékezetes betűk, nekem az meg kell, így már hozzá kell érni a displayhez, ha meg már...
A Windowst továbbra se, inkább androidot légyszi.
-
rankesz
veterán
Az új touchflow-ról csak annyit hogy xda-deven tegnap kijött a HD-ra egy rom (holnap fel is rakom) ami már ezt tartalmazza, igaz még tesztfázisban van, de nagyon jó visszajelzéseket kapott. Van benne fekvő nézet, új tabok, elrejthető slider... (új táccsfló + android boot)
Androidnál szintén jelentős elörelépés történt, ez is fut végre a HD-n, igaz még nem színhelyes, de javában folyik a portolás... -
a nagy kijelző miatt gondoltam, hogy nem árt az extra kakaó - megaztán szoftveroldalról is növekednek a követelmények, kitudja, hogy az új winmo 6.5 és 7 mit igényel. Esetleg komolyabb teljesítménnyel újféle progik mehetnek mobil platformra (pl googleearth szép grafikával)
-
TheDragon007
senior tag
htc touch diamond/pro 2, samsung omnia hd, lg arena, gigabyte cuccok, stb. lesz itt miből válogatni csak legyen rá zseton
-
válasz
runner 125 #15 üzenetére
Sajnos, nincs...
Igen, a Pro mindenképp' eladó lesz, de akárhogy is, ezt a gépet meg fogom venni... -
Asszem ez a következő gépem. Persze még sokára, mikor használtan jóáras lesz...
-
runner 125
nagyúr
válasz
Viktor0610 #14 üzenetére
..egyébként áráról van vmi infód?
Eladó lesz a Pro-d?
Üdv.M -
A gép valóban nem sokban különbözik az előd Touch Protól, de remélem, hogy a Qualcomm MSM7200A processzor nem szenved MP3- és GPS-lag problémákkal, mert akkor morci Touch Pro2 tulaj leszek!?
-
runner 125
nagyúr
Fu basszus, nem semmi készülék. Kellemes formavilág, minőség..
Bár egy kicsit tartok a "króm" kerettől, az általában hajlamos könnyen karcosodni.
De összességében nagyon bejövős.
Üdv.M -
copin
őstag
válasz
t72killer #10 üzenetére
Ha most előjött volna a HTC is a snapdragonos cuccával (ami lehetne 1,5 GHz-s is, ha csak a nyers számítási teljesítményre megyünk), akkor talán nem ezen a véleményen lennél. Persze ha ismered a G900-at akkor valamilyen szinten érthető, de azért még kár ilyen véleményt írni, amikor még mindenkinek van egy csomó ideje játszani a Qualcomm chipsettel.
-
Jó hír, hogy a régi hardveren is szépen futnak a dolgok. a toshiba új, 1GHz-es snapdragon alapú cucca meg fagyogat. Ezekután 1értelmű, melyik fejlesztőt választom...
Rem. hamarosan kijön a HTC-től is az izmosabb belsejű pro, nvidia tegra vagy snapdragon béléssel
amúgy a winmo 6.5 nincs véletlenül már szabadjára eresztve? már a 7ről kéne lassan infókat eregetni...
-
-
Don47
tag
Vajon a "régebbi" modelleket (Pro, HD) is lehet majd hivatalosan 6.5-re frissíteni? És/vagy erre az újabb TouchFLO-ra?
-
joey04
titán
válasz
TheDragon007 #5 üzenetére
nekem a diamondon sem volt vele gondom...
-
TheDragon007
senior tag
Ez az, végre a görgetőrutin is meg lett oldva
-
asadasad22
őstag
eszméletlen a cucc
-
Köszi srácok!!!
-
bambano
titán
Ezt a vasat androiddal meg lehet majd venni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- iPhone topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest