- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
bejmuller
aktív tag
Szerintem úgy lenne értelme az egésznek, hogy az alap modu marhaerős procit, és nagyon nagy memóriát kapna. Ami mondjuk még 2 év múlva is elég lenne. Mondjuk 16 GB belső memó és egy jófajta 600+ MHz-es proci. Habár mostmár lassan ez lesz az alap 2009ben. Esetleg az alapgépet lehessen bővíteni microSDvel.
Így az emberke megvenné ezt a kis kütyüt, kiválaszthatná ő hogy melyik két dzsekit kapja a szolgáltatótól ajándékba, mivel aláírt hozzájuk 2 évre.
Ezekután 2 évig(?) meglenne a kellően erős hardver, és hozzá tényleg csak a dzsekit kellene venni, ha új funkciókra vágyik. Jövőre megjelnik a 32 megapixeles photo jacket. Emberke megveszi, és megvan a fotozógépe. Fél év múlva vágyik egy nagy táccs kijelzőre. Eladja fotós dzsekit, mert addigra már könnyű lesz eladni a több millió modu használó valamelyikének(
), és megveszi az iphone jacket-et
És így valóban jobban jön ki anyagilag, mert nem kell megvegyen mindig egy marhadrága telefont, csak egy olcsóbb dzsekit. Hosszútávon megéri. Kérdés hogy mennyire lehet hosszú a táv. Ez az alap modu hardverétől függ.
És szerintem nem úgy kell elképzelni hogy egy ember azért veszi meg hogy 5 percenként cserélgeti rajta a dzsekiket. Mert azt nagyon kevesen tennék meg, szerintem. Inkább úgy képzelem hogy azt fent leírtam
Amikor az ember ízlése és vágyai megváltoznak, a telefont illetően, akkor fog cserélni. Ritka lesz az az ember akinek lesz 3+ dzsekije, és félnaponta cserélgeti. Max ha fel akar vágni, hogy neki ilyen sok telója van .)
Én így életszerübbnek tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Videó stream letöltése
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő