- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Nem lesz iPhone 19
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
bejmuller
aktív tag
Szerintem úgy lenne értelme az egésznek, hogy az alap modu marhaerős procit, és nagyon nagy memóriát kapna. Ami mondjuk még 2 év múlva is elég lenne. Mondjuk 16 GB belső memó és egy jófajta 600+ MHz-es proci. Habár mostmár lassan ez lesz az alap 2009ben. Esetleg az alapgépet lehessen bővíteni microSDvel.
Így az emberke megvenné ezt a kis kütyüt, kiválaszthatná ő hogy melyik két dzsekit kapja a szolgáltatótól ajándékba, mivel aláírt hozzájuk 2 évre.
Ezekután 2 évig(?) meglenne a kellően erős hardver, és hozzá tényleg csak a dzsekit kellene venni, ha új funkciókra vágyik. Jövőre megjelnik a 32 megapixeles photo jacket. Emberke megveszi, és megvan a fotozógépe. Fél év múlva vágyik egy nagy táccs kijelzőre. Eladja fotós dzsekit, mert addigra már könnyű lesz eladni a több millió modu használó valamelyikének(
), és megveszi az iphone jacket-et
És így valóban jobban jön ki anyagilag, mert nem kell megvegyen mindig egy marhadrága telefont, csak egy olcsóbb dzsekit. Hosszútávon megéri. Kérdés hogy mennyire lehet hosszú a táv. Ez az alap modu hardverétől függ.
És szerintem nem úgy kell elképzelni hogy egy ember azért veszi meg hogy 5 percenként cserélgeti rajta a dzsekiket. Mert azt nagyon kevesen tennék meg, szerintem. Inkább úgy képzelem hogy azt fent leírtam
Amikor az ember ízlése és vágyai megváltoznak, a telefont illetően, akkor fog cserélni. Ritka lesz az az ember akinek lesz 3+ dzsekije, és félnaponta cserélgeti. Max ha fel akar vágni, hogy neki ilyen sok telója van .)
Én így életszerübbnek tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Spotify
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Automata kávégépek
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Trollok komolyan
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest