- Realme GT 2 - aláírjuk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
Nem, nem tévedtem, mert nem azt írtam, hogy legújabb, most kidobott modellek... Ráadásul 2006 közepe, ami "csupán" 2,5 éves modell (ugye a hsz-em januári volt)... Ennek tetejében még a tesztelő is megjegyezte, innentől kezdve én mondtam olyan modellt - legalább egyet - amiről hablatyoltam.
Ha azt vesszük, hogy a K850i is lassan 1,5 éves, az N95 ről nem is beszélve, de az N82 is eléri az egyéves kort, akkor beszélhetek "új telóról"...
Az, hogy neked ez a modell már öregnek számít csak neked probléma. Mint írtam, van is egy olyan modell a közvetlen ismerőseim körében, aki szintén hahotázott a cikken - és az elképzelésen.
Mivel ez nagyon off befejezem, de köszönöm, már két kézzel gépelek, és jelentem mozog a karom-vállam már minden irányban. Persze még fáj, de kit érdekel használni lassan teljesértékűként tudom...Számomra egy hátlap, vagy a memkarit eltakaró gumi/műanyag borítás/ajtó leszedése, levétele nem okoz problémát, a telefon használhatósága szempontjából,
mivel a memkari kivételéhez - mint művelet - egyik esetben sem kell a készüléket kikapcsolnom.
Ez az elsődleges elvárás egy memóriakártya cserénél.Az meg már csak hab a tortán, amikor a telefont úgy elbaltázza a tervező csapat, hogy a cseréhez nem csupán az akkut kell kivenni - a telefon szabályos leállítása után - de még a SIM kártyát is el kell távolítani, mert az alatt lapul a kari...
mrlujoak
-
mrlujoak
veterán
Már, bocs, de a Te tárgyi tévedésed nem kimagyarázandó...
Kérlek ne indíts flame-et, csak azért mert van véleményem.Egyszerű. Az a megoldás sz@r, amihez a készüléket ki kell kapcsolni, és az akkumulátort is ki kell venni.
Ez a modell ilyen, ez nekem nem tetszik.
Dolgozd fel, és ne kötekedj minden hülyeségért.mrlujoak
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme GT 2 - aláírjuk
- PlayStation 5
- Honda topik
- Apple asztali gépek
- Diablo IV
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest