Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mrlujoak

veterán

válasz Mamuska #14 üzenetére

Nem, nem tévedtem, mert nem azt írtam, hogy legújabb, most kidobott modellek... Ráadásul 2006 közepe, ami "csupán" 2,5 éves modell (ugye a hsz-em januári volt)... Ennek tetejében még a tesztelő is megjegyezte, innentől kezdve én mondtam olyan modellt - legalább egyet - amiről hablatyoltam. :U Ha azt vesszük, hogy a K850i is lassan 1,5 éves, az N95 ről nem is beszélve, de az N82 is eléri az egyéves kort, akkor beszélhetek "új telóról"...
    Az, hogy neked ez a modell már öregnek számít csak neked probléma. Mint írtam, van is egy olyan modell a közvetlen ismerőseim körében, aki szintén hahotázott a cikken - és az elképzelésen.
    Mivel ez nagyon off befejezem, de köszönöm, már két kézzel gépelek, és jelentem mozog a karom-vállam már minden irányban. Persze még fáj, de kit érdekel használni lassan teljesértékűként tudom...

Számomra egy hátlap, vagy a memkarit eltakaró gumi/műanyag borítás/ajtó leszedése, levétele nem okoz problémát, a telefon használhatósága szempontjából,
    mivel a memkari kivételéhez - mint művelet - egyik esetben sem kell a készüléket kikapcsolnom.
    Ez az elsődleges elvárás egy memóriakártya cserénél.

Az meg már csak hab a tortán, amikor a telefont úgy elbaltázza a tervező csapat, hogy a cseréhez nem csupán az akkut kell kivenni - a telefon szabályos leállítása után - de még a SIM kártyát is el kell távolítani, mert az alatt lapul a kari... :W

mrlujoak

• mrlujoak

veterán

válasz Mamuska #11 üzenetére

Már, bocs, de a Te tárgyi tévedésed nem kimagyarázandó...
    Kérlek ne indíts flame-et, csak azért mert van véleményem.

Egyszerű. Az a megoldás sz@r, amihez a készüléket ki kell kapcsolni, és az akkumulátort is ki kell venni.
    Ez a modell ilyen, ez nekem nem tetszik.
    Dolgozd fel, és ne kötekedj minden hülyeségért. :(((

mrlujoak

Új hozzászólás Aktív témák