- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
evR
aktív tag
Off
Miert kapnal bant?
En azert beszeltem minimalberrol, mert az a minimum.. Persze ha dolgozol..meg egyebkent is sokszor ahhoz "hasonlitanak"...
En sem minimalbol elek itt, de volt ido... De ez mar tenyleg off...
Elnezest ha nem offban jelenne meg de buszmegallobol irok, egy regebbi symbianos telorol,raadasul a kezeim is elfagynak miondjart, kesztyuben meg nem megy jol a qwerty...
OFF vege -
evR
aktív tag
válasz
Depression #18 üzenetére
Nem mindenhol olyan horribilisek a mobil net arak mint magyarfoldon... Marmint a minimalbereket tekintve.. Megintcsak london: a 3 (Three) szolgaltato pl alapbol adja hozza a netet es kb. 15-20font korul van havi,amiben benne vannak az ingyenes skype beszelgetesek (adatforgalomtol fuggetlenul... (az arban nem vagyok egeszen biztos, csekkolnom kell, de nem hiszem,h.nagyot tevedek). A minimalber meg kb. 220-250font korul van HETENTE! Szoval nem hiszem hogy a magyar piacnak szantak,de egyebkent mashol lehet siman megeri. Ha jol sejtem a 3 itt alapbol 3G szolgaltato, erre epitik fel tarifaikat meg a hozzajuk valo keszulekeket. Eloszor azt hittem,h.ezt a telcsit csak naluk lehet kapni.
Egyebirant en itt T-mobilt hasznalok pre-paidben, 2.5fontert 5napot netezhetek,elvileg 1GB adatforgalomig. Ez itt nem penz ertE.
Na de ez nem Mo....sajnos...
aztan lehet full baromsagot hordok itt ossze, akkor megkovezhettek... -
evR
aktív tag
Mar lehet kapni, azaz itt Londonban biztosan a 3 (Three) szolgaltatonal... Skype mobilként reklamoztak/reklamozzak es azt kell hogy mondjam: nem rossz... En is tervezem egy ilyen beszerzeset, mivle tenyleg olcso, gyors es a beepitett alkalmazasok miatt... Nyomkodtam mar es nagyon elegedett vagyok vele... A fo telom biztos nem ez lesz, de kell egy ilyen! Azt hiszem volt/van ennek egy candybar elodje is. Azt egyebkent nem tudtam,h.a gyarto Brit ceg. Szerintem nagyon jo lenne ha Mo.-n is lehetne kapni.
Az hogy a legjobb telo lett picit meglep, de jobban belegondolva miert ne..? Nem mindig az a tuti nyero, ami 8mpx,8gb,smartphone minden anyamkinjaval...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest