- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
jasohn
tag
Értem én, hogy most fikusz az nVidia, meg Amd-Ati a király, de nézzük meg mennyi ideje kapni az új 5xxx-es szériát királyéktól és hányan tudtak venni, hány embernek van?
Nincs itt elkésve semmi, teljesítményben szerintem megint a Radeonok felett lesz az új GF100 az árát meg nem kell nézni, 10-20 mátyáson nyávognak az emberek, hogy nem 100k hanem 130, aki ilyet vesz annak mindegy, DirectX 11-et szinte semmi nem használja ki eddig.
Az Intel magasbaszabott áraiért is magasabb teljesítmény adott, ja, hogy felesleges annak aki játszik, akkor minek vesz olyat.
Van aki 40 ezer forintos géppel, könyvelésekkel keres milliókat havonta mégsem kell neki a bika PC.
A játékprogramozók meg tanuljanak meg optimalizálni és nem kell új hárdver félévente.
GO nVidia mutasd meg!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Autóhifi
- PlayStation 5
- Trollok komolyan
- EAFC 25
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest