- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Majdnem megnéztem ezt a CL7-es Dominator memót, de sajna nem dobja a Corsair oldalán.
Szerettem volna megnézni mekkora fesz kell a működéséhez. Lehet emiatt bukik el a lapban.
Épp egy Sandy platform összeállításában vagyok én is és lap keresgélés közben keveredtem a P67A-GD65-öt elemző cikkbe. Sajna sok kép egyáltalán nem jelent meg, így picit foghíjas volt tartalom.
Minden esetre már a legelső oldalon meglepő tulajdonsággal szembesültem: nincs egyetlen IDE port sem a lapon!
Kicsit szétnéztem a konkurenciánál, a Z68-as lapok között és megnéztem a GD80-as kialakítást is. Nos rajtam kívül biztosan mindenki tudta mit fogok tapasztalni: egyik lapon sincs IDE csati.Szomorúan konstatáltam ezt a tényt.
Kicsit sírva röhögök itt magamban. Egész nap a Sandys tapasztalatokat olvasgattam, alaplapok oldalait túrtam, egyre másra húztam ki a sorból előbb gyártókat (Asrock, Giga USB3 gondok), majd a bent maradtak közül a túl drága avagy silány felszereltségű lapokat, míg végül a tapasztalatok és a felszereltség találkozott az MSI P67A-GD65 (B3) lapban.
Gondoltam utánanézek konkrét tapasztalatnak ezen típusnál és az első ilyen oldalon arcomba kerül az IDE csati hiánya.Igaz csak egyetlen DVD író az ami problémás így, de hát ez is egy újabb probléma, ami megint csak plusz kiadás, ráadásul ennek is járhatok utána.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest