Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hogyhogy nem tud mit kezdeni az 5.1-gyel, ezt nem értem.
A Xonar is szól úgy, mint akármelyik X-Fi, legalábbis (szintén) Z-5500-on hallgatva.
Én is azok közé tartozom, akik sokat szívtak a Creative driverrel - a részleteket leírtam ide - így kötöttem ki az ASUS kártyája mellett. Hardveres EAX és Crystallizer persze nincs, bár előbbit az Xtreme Audio is nélkülözi.
Optikai kimenet a Xonaron is van, bán én coaxon használom DVD filmekre, minden másra analógon. Maximálisan meg vagyok vele elégedve, ami a Creative kártyákról (Audigy 2 ZS, X-Fi Fatal1ty, X-Fi Prelude) nem volt elmondható.
Vista x64 SP1-et használok, de a tapasztalatok szerint más rendszer alatt sincs vele gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit
- ASUS PRIME X670-P WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Asus ROG STRIX X299 E-Gaming / Beszámítás OK!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest