- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen GPS-t vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMI911
senior tag
Az aktív felhasználókat tájékoztatom, hogy az itt elérhető abevjava tároló migrálva lesz az abevjava-next tárolóra. Az átállítás tervezett időpontja: 2013. március 22-24-i hétvége. Az átállás elméletileg a már beállított tárolókon változás nem okoz, de a következő csomagforrás frissítés után több csomag letöltése is várható. Az új tárolóban sokkal több nyomtatvány található és a tároló karbantartása is egyszerűbb.
-
KAMI911
senior tag
Találkoztam egy érdekes problémával: az abevjava csak B7-es méretű lapméretben volt hajlandó nyomtatni. A program nyomtatóbeállításai közt, nyomtatás előtt hiába állítottam át, visszaállt és csak az adott B7 méretben nyomtatott. Miután más nyomtatómeghajtóval próbáltam nyomtatni úgy, hogy alapértelmezettként állítottam be az újonnan feltett nyomtatót - bár nem A4-ben nyomtatott, de ahhoz nagyon közeli méretben (letter).
Eredmény:
HP Officejet 4300 Series hpijs, 3.12.2 - jó
HP Officejet 4300 Series, hpcups 3.12.2 - nem jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest