- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Netfone
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
Hát azért a látványon csiszolhattak volna még, mert a X360-as újra kiadás nem hiszem, hogy sokkal csúnyább lenne 60fps ide vagy oda...
-
ribizly
veterán
Én most kipörgettem a DMC-t meg a Hellblade-t, de annyira azért nem ragadott magával a DMC, hogy ilyenekre költsek.
-
djsiegfried
tag
Ez gáz. Nagyon gáz.
Így kiadni valamit.
Nem is értem hogy gondolják. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
HELLAFLUSH #3 üzenetére
Ez nem remaster csak egy HD kiadas. Van ezeknek is ertelme, ha az ember nem akar pl egy regi konzolt venni az uj melle, de erdekelne az adott cim.
Btw keszul mar az resz, E3-on mutatjak be.
-
HELLAFLUSH
őstag
én azt nem értem, hogy miért nem felejtik már el ezeket a remastered hülyeségeket....jó persze örülünk ennek is, de szerintem egy új rész mai grafikával sokkal eladhatóbb lenne.
-
djculture
félisten
Nagyon ritka az ilyen újrakiadásokból definitive edition hd edition stb ami normálisra sikerül. Legtöbbször technikailag lesz benne valami gebasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest