- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- LTE frekvenciák
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
losi73
senior tag
válasz
s3nsitivity #6507 üzenetére
jó jàtékot
-
losi73
senior tag
üdv ez kexec rom vagy nem ?sajnos nem tudok rá jönni
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2162827
-
losi73
senior tag
válasz
s3nsitivity #6503 üzenetére
-
losi73
senior tag
ment ujra.
-
losi73
senior tag
válasz
s3nsitivity #6498 üzenetére
mailt meg kaptad? csak másold be öket ide:android/data/com.ea.games.r3_row/apk/files, ou em android/data/com.ea.games.r3_row/.depod/eds
-
losi73
senior tag
játék ügyben szivesen segitek mert nagy játékos vagyok igy mindig minden telomra megoldom a játékokat
pl van gt3 brutál grafika pakom és auto pak is hozzá,szédületesen nézki igy a játék,és nagyon komoly verdák vannak benne. -
losi73
senior tag
válasz
s3nsitivity #6494 üzenetére
üdv én tolom gyári romal nekem is olyan volt,most ezzel CM 10.1 tökéletes,de ha gyárival akarod tolni arra is van megoldás,amit mailban küldtem is.
-
losi73
senior tag
sikerült végülis ez alapján,köszönt érte iguananak.
1. Letöltöd a legfrissebb verziót [link] (még nem próbáltam a mait)
2. Telefon újraindít, belépsz a BMM menübe, és a Settings-et választod (nem a recoveryt!)
3. Másodlagos rendszer kiválaszt->Partition setup->Activate
4. Visszalép->Boot mode->ellenőrizd, hogy mindenhol be van pipálva. a kexec is, mivel a cm10.1-ek kexec romok (alap esetben be van)
5. Full wipe a másodlagos rendszeren, majd telepíted a letöltött CM10.1-et.
6. Telepíted a hozzá való gapps-ot:[link]
7. Reboot, és kész.Tanács, nem tudom, hogy még szükséges:
Első indulásnál ne legyen usb-re kötve a telefon. Ha bebootolt Settings->Storage->Settings->USB computer connection->Media device (MTP)
Nekem csak így nem fagyott le, ha usb-re kötöttem. Természetesen ha majd rádugod usb-re, ki tudod választani a mass storage módot is. -
losi73
senior tag
ezeket a lépéseket még most is végig kell csinálni?
Ha a 2-es rendszerre akarunk ROM-ot telepíteni az eljárás a következő:
Settings menu->System_2->Partition setup->Activate (format CDROM to ext2)
Telepítsük a kívánt ROM-ot a másodlagos rendszerre
Adjuk ki a következő parancsokat az aroma konzol alól:
tune2fs -O extents,uninit_bg,dir_index /dev/block/system
e2fsck -fDC0 /dev/block/systemA sorok végén enter van, kisbetű, nagybetű, space számít, figyeljünk oda.
Kész, a másodlagos rendszerünk működőképes. -
losi73
senior tag
ja itt olvasotak :http://www.motorola.wow-panda.com/index2.php?lang=hun&page=backup
-
losi73
senior tag
hu nem is olyan egyszerü ez a romolás mint gondoltam,itt is ugy meg van minden bonyolitva mint a htc-nél
ezt pl hol találom amit záró jelleztem?BMM-el ROM telepítése a kiválasztott slotra.((((( NE felejtsük bepipálni a slot tulajdonságainál, hogy KEXEC))))
ui:hát jó pár telot romoltam már magamnak is meg haveroknak is,de az itt olvasotak alapján kezd elmenni töle a kedved jol meg van bonyolitva
-
losi73
senior tag
válasz
s3nsitivity #6477 üzenetére
köszi még várok ,hátha javasolnak más romot is cm-et sok telon használtam már,mem volt vele bajom.
-
losi73
senior tag
üdv root megoldva,most jönne a romolás esetleg valami rom kifejezeten játékosoknak?
-
losi73
senior tag
válasz
s3nsitivity #6464 üzenetére
VM-el nem probálkoztam mert win8 van,ès mindha itt olvastam volna hogy Ott nem is jönn össze +item bonyorultnak is tünik.
-
losi73
senior tag
válasz
s3nsitivity #6458 üzenetére
siró görcsöt ne kapj
,4.1.2
-
losi73
senior tag
üdv friss tulaj vagyok linuxom nincs igy a rootálást nem tudom kivitelezni mert 4.2.1 jb van a telon igy egy pesti embert keresnék aki meg csinálná nekem,természetesen nem igyen várom,ha van ilyen emberke privátban keresen.köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Netflix
- LEGO klub
- Milyen videókártyát?
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Konzol Screenshot
- BestBuy ruhás topik
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- Wise (ex-TransferWise)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest