- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
nem tűnik gyorsabbnak a 4.2-nél. de elvileg az akkuhasználat optimalizálásra mentek rá jobban a 4.3-ban. ahoz meg azért sokáig kellene napi normál (=nem állandóan nyomkodós) használatban lennie hogy látszódjon valóban olyan jó-e. de mivel a kamera ebben is (ahogy sajna a CM10.1-ben is) csak 720*480-ban képes felvenni így nálam nem marad fent olyan sokáig hogy erről nyilatkozni tudjak
de amugy nem találtam olyasmi fontosat ami ne működött volna. mondjuk nem volt fent napokig és nem is "laktam be".
-
glehel
senior tag
nálam most ez üzemel jelenleg slot2 esen.
de valójában slot 1 re telepítettem amit dtrail rakott fel aztán átköltöztettem a slot2re utána frissítettem a 0811 verzióra amit linkeltem.A dtrail verzió SELINUX disabled a dhacker29 verzió SELINUX enabled nem tudom mi a jelentősége lehet a JBX kernel csak akkor fog menni rajta ha a SELINUX ki van kapcsolva.de még nem készült rá JBX kernel.
Én úgy érzem kicsit gyorsabb mint a 10.1 stabilitásról még nem tudok nyilatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged