Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
nem tűnik gyorsabbnak a 4.2-nél. de elvileg az akkuhasználat optimalizálásra mentek rá jobban a 4.3-ban. ahoz meg azért sokáig kellene napi normál (=nem állandóan nyomkodós) használatban lennie hogy látszódjon valóban olyan jó-e. de mivel a kamera ebben is (ahogy sajna a CM10.1-ben is) csak 720*480-ban képes felvenni így nálam nem marad fent olyan sokáig hogy erről nyilatkozni tudjak
de amugy nem találtam olyasmi fontosat ami ne működött volna. mondjuk nem volt fent napokig és nem is "laktam be".
-
glehel
senior tag
nálam most ez üzemel jelenleg slot2 esen.
de valójában slot 1 re telepítettem amit dtrail rakott fel aztán átköltöztettem a slot2re utána frissítettem a 0811 verzióra amit linkeltem.A dtrail verzió SELINUX disabled a dhacker29 verzió SELINUX enabled nem tudom mi a jelentősége lehet a JBX kernel csak akkor fog menni rajta ha a SELINUX ki van kapcsolva.de még nem készült rá JBX kernel.
Én úgy érzem kicsit gyorsabb mint a 10.1 stabilitásról még nem tudok nyilatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A penge visszatért és élesebb, mint valaha. Az új RAZR egy vékony, okos és gyönyörű telefon.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest