- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
Új hozzászólás Aktív témák
-
T_D
csendes tag
Nem tudok belepni a recovery menube.
Hosszan es roviden nyomva is probaltam mindent:Vol up+down+pwr
Vol down+pwr
Vol up+pwrZizzen egyet es bejon a logo, aztan eltunik, zizzen megegyet es ismet elojon, majd indul a telo. A telefon egyebkent mukodik.
-
Frequence
tag
Az FM rádió jelenlétét én is meg tudom erősiteni...
-
viktor85
csendes tag
valaki akinek van razr i-je megpróbálná a magyar nyelvet úgy ahogy itt leírták?
http://android-forum.hu/viewtopic.php?f=9&t=55 -
arn
félisten
az annya... iphone5 teszt, de nem kicsit lepodtem meg, hogy mennyire jol szerepel az atomos razr. nem csak a bongeszos tesztekben (ott sok esetben mindent visz), hanem mashol is. a legfurabb az egeszben, hogy egy oskovulet sgx540el (igaz rohadt magas orajelen), meg egy magon. mi lesz ha elkezdik skalazni? kezdem azt hinni, hogy van keresnivalojuk.
ps: most nezem, hogy mar jov ev elejen duplamagos lesz, a gpu resze meg 544mp2 @533mhzen!
-
adabra
senior tag
A hivatalos specifikációval ellentétben állítólag van FM rádió a készülékben.
-
eventus
veterán
quadrant meg antutu hülyeségek nem érdekelnek, de... a kijelző, nem sok jót írnak a pentile-ra
Pedig gondolkodás nélkül vettem volna meg
-
Danny750
őstag
A "nem tucatáru"-t az Intel procira értettem! (nem szokványos ,de az eddigi tesztek után jó vas-nak ígérkezik........)
Krait a csúcs ,de ez az Atom se lett rossz........
Nem arra ,hogy moto vagy stb..........Egyszerűen a kezdetek óta bízom a Moto-ban meg a Se-ban (Sony) és főleg ezért + design miatt tetszett meg nagyon!
Remélem az ünnepekig lemegy az ára 100k alá! -
Frequence
tag
Itt Angliában már lehet kapni pár napja. Sajnos a fehér variánsra még csak előrendelés van, pedig én már azt várom nagyon.
-
arn
félisten
amitol sokan tartottak, hogy sokat eszik... no az nem jott be
kifejezetten eros ezen a teren. [link]
van benne racio... mert alapvetoen egy olyan telo kell, amit hasznalat kozben porog, es az akkuja is jol birja.
-
Carambola
tag
Igen sokan vagyunk és nem csak hazánkban, akik nagyon szerettük a Defy majd Defy + telefonokat. Kicsi volt, strapabíró, méretéhez képest hatalmas képernyővel.
A mai napig használom. Azonban az idő elérkezett a váltásra, és a mai napon rátaláltam az utódra.
MOTOROLA RAZR i. Intel processzorral (2 GHz) fröccsenésálló tokozás, gorilla glass, Super amoled 4.3 display, ICS, de jön a JB még az idén, erős akku és akkuidő, full HD video, 8 mp kamera, tűrhető árazás.Ajánlom minden motorola rajongónak és minden nem motorola rajongónak, akinek a 130 mm nél nagyobb telefonok már tepsinek számítanak, azok használata és főleg zsebben vagy tokban tartása enyhén szólva is nehézkes. Ekkora kijelzővel tudomásom szerit nincs hasonló (kis) méretű telefon
Egy video a londoni bemutatóról, hátha még nem ismeritek.
Remélem, hogy nálunk is hamarosan üdvözölhetjük, ahogy Angliában és Németországban már kapható.
A video szerint a felsorolt országok, nem azt jelentik, hogy nálunk pld. nem lesz, csak azt, hogy egyelőre az október elejei bevezetés Európában a francia, német és angol szolgáltatóknál indul, azt nem mondták, hogy a többi országban nem lesz. csak nyilván később.
Ha így lesz egy tesztet is olvasnék szívesen, bár nem hinném, hogy a teszt alapján csalódott leszek...a video:
http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_72353&feature=iv&src_vid=CT9Aqk80PXY&v=clOHHXYFwy8
-
caverinha
aktív tag
Én is hasonlóan látom, várom már nagyon a megjelenését. Nagyon hajlok arra, hogy cserélem a Maxxom erre az I-re, igazából a hdmi-t még pont nem is használtam,szóval annak a hiánya nem is fájna, az I-ben sincs gyenge akksi,ha nem pont a Maxx-hoz,hanem más okos telókhoz hasonlítjuk,akkor bőven jó az is és hát nem utolsó sorban az ideális mérete is nagyon vonzó a számomra,meglátjuk
-
vasii
senior tag
Hat nem tudom, annyiba kerul mint a razr maxx ami ha a sima razrt nezzuk (es ugye az lenyegeben ugyanaz) akkor lassan egy eves. Ez meg teljesen friss modell.
Az i javára: szebb (szvsz), kisebb minden dimenzioban, konnyebb, NFC
A maxx javara: akksi, hdmi
A tobbiben ugyanaz, szoval a megeri dolgot egyedul a proci fogja meghatarozni reszemrol. Ugyhogy varom a reszletes teszteket.
-
Pumpa74
csendes tag
http://www.amazon.de/dp/B009DZJMES?m=A3JWKAKR8XB7XF&tag=prsawsert-21&site-redirect=at
Október 8 tól. 400 EUR, szerintetek? Én kevesebbre számítottam...
-
Dicker
őstag
Én szurkolok ennek az Intel-nek! Tegyék oda magukat. Mert se az Nvidia, se a Qualcomm nem tudott nekem tetszetős processzort összehozni eddig. Aztán lehet megcáfolnak az új S4-el.
-
adabra
senior tag
Állítólag már működik a Google Chrome is.
-
arn
félisten
mongy valoban prime, meg mittomen milyen teszteket ritkan futtat az ember - a bongeszo legyen gyors, meg az indulasok, es szolgalja ki a gput. kb ennyi. az apple is inkabb erre gyur. a procinal hangsulyosabb a grafikus resz (persze mindketto bivalyeros).
kompatibilitasi szempontbol viszont nem minden szempontbol "elonyos"
-
adabra
senior tag
Itt egy elég alapos teszt: [link]
Érdekes, hogy a Jelly Bean-es Galaxy Nexus-nál rendre gyorsabban indítja az alkalmazásokat. Mégsem annyira ügyetlenek Intelék...
-
Ch4Bi
csendes tag
Bocsi a hülye kérdésért, de lesz az Razr I + Razr M-be magyar nyelv? Nálunk mikor várható kb + mennyiért? Előre is köszi
-
adabra
senior tag
Megjelent az első komolyabb (angol) teszt: [link]
Ahogy sejtettem, nagyon jó lett az "eredmény". (5* -ra értékelték)+ Remek méret, általánosságban gyors működés (különösen a web), kicsi fogyasztás (9 óra 15 perc folyamatos videó lejátszás), jó kamera saját elsütőbillentyűvel.
- Appróbb (és orvosolható) inkompatibilitási problémák (böngésző, video lejátszó kodek).Majd egyszer beszerzek egy ilyet...
-
arn
félisten
ha ugy vesszuk, hogy egymagos, nem rossz... de minden az energiafelvetel fuggvenye. mert ha ket maggal kozel ketszer annyit fogyaszt, akkor ertelmetlenne valik a sebessegnovekedes (es eddig is ez volt a gond, mert amugy az arm magok sehol sincsenek egy normalisabb x86 procihoz kepest).
-
butyek
senior tag
Több telefonnal már nem merték összehasonlítani? Néhol még a grand x is elveri.
-
Dominiator
aktív tag
hát sztem eléggé nagy fail lesz ez az intel proci
-
adabra
senior tag
4.3" -on talán csak az Xperia S kínál nagyobb felbontást (meg majd a Xiaomi M2).
Ennek a telefonnak a kompakt mérete a nagy ütőkártyája, nem feltétlenül akar a legnagyobb felbontású, leggyorsabb, leg... lenni. Hanem csak egy jó(l használható) okostelefon.
Ne feledjük, a Galaxy S2 4.3" -on 480x800 felbontás volt, mégis sokáig az volt az überkirály... -
pschio
őstag
Az isten szerelmére. Miért ilyen kis felbontású a kijelző?
-
Prof01
veterán
Nem rossz.
De 2 maggal és 2gb rammal lett volna brutál jó. -
Gomez86
őstag
" Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó, de rövidesen Jelly Bean változatra is frissíthető jövevény"
Azért szeretném ha ezt a motorolánál mindenki erős fenntartásokkal kezelné. Amúgy jópofa készüléknek tűnik...
-
|AP|
veterán
válasz
Matada2.3 #32 üzenetére
túl sokat akarok
Annyit azért nem ér, hogy Usából rendeljek... csak bosszant, hogy van végre egy telefon ami számomra(!) tökéletes méretekkel, tudással, összeszereléssel, akksival készül, és akkor egy ilyennel elkúrják.szerk:
adabra: szerintem pont az olcsóság (illetve annak hiánya) az egyik probléma az Intellel. Máris úgy reklámozzák mindenhol a telefont, hogy az első mobil 2GHz-es procival. Kezdő ár 345 font! Szerintem ez sok. Nem lennék meglepve, ha az M jóval olcsóbban kezdene.
Lehet hogy idővel több program is kompatibilis lesz az Intellel, de az azért elég gáz, hogy most még egy Chrome sem fut egy Google tulajdonban lévő cég készülékén. -
adabra
senior tag
Nem tudom, miért van ez az általános ellenszenv az Intel-lel szemben. Nyilván azért akarnak beszállni a mobil szegmensbe, mert részt akarnak a tortából.
Ha növekszik a gyártók közötti verseny, azzal a vásárlók/fogyasztók mindig jól járnak. Ha nem lesz jó a telefon, vagy az árához képest nem lesz jó, akkor a gyártók (és az Intel) majd olcsóbban adja, vagy csinálnak jobbat. Különben csak torta morzsák jutnak neki.Egyébként szerintem nincs ezzel a telefonnal semmi baj (design, teljesítmény szempontból). Az akku-tesztek még nem láttak napvilágot, de az ígéretek szerint az is jó lesz. Vagy nem.
(...With Motorola claiming up to 20 hours of mixed usage, this is likely to be the stand out feature of the device and could be of potential use to business users.... [link])
-
|AP|
veterán
válasz
Matada2.3 #29 üzenetére
Az a nagyobb gond, hogy nincs is lehetőség választani: USA: M, EU: I
Ráadásul itthon hivatalosan még az I sem lesz beszerezhető szerintem.szerk: floatr: persze... csak akkor más gyártó vegyen példát a "képernyő méret-telefon méret-akksi méret-tudás" összeállításról és álljon elő hasonló készülékkel. Mert ilyet másnál nem látok.
-
Matada2.3
veterán
Szégyen ez az intel. Maradjanak már a seggükön a desktopoknál. Így is van elég pénzük miért kell megrontani egy ilyen jó telefont mint a razr m?
-
Pumpa74
csendes tag
Azért az vicces, hogy a google tulajdonlotta Motorola mobilján nem fog futni a chrome.
-
arn
félisten
mindennek megvan a piaca, ha jo aron adjak
miert kellene kapasbol a leggyorsabbnak lennie? a fogyasztasi adatokra en is kivancsi vagyok.
-
Telegdy
aktív tag
Érdekes. Eddig azt hittem hogy ha egyszer az Intel beszáll a mobil szegmensbe, akkor kapkodhatja a fejét a többi gyártó és hatalmas fejlődésnek leszünk tanúi.
Ezek szerint nem lesz igazam...Mindenesetre azért megnyomkodnék egy ilyen telót, nehogy az legyen, hogy a benchmarkok becsapnak minket
A hardver viszont nagyon bejön! Ez legalább annyira tetszik mint a jelenlegi telóm (Lumia 800). -
zord01
senior tag
Hát ez úgy lenne jó, ha windows xp lenne rajta. Vagy w7. Akkor simán kéne, és akkor nem kéne itt szívni az WP-vel, meg a többi okostelóval. Ez lenne a legokosabb teló...
-
tjb007
nagyúr
Jól hallottad.
Már csak emiatt is érdemes lesz megvenniHáttérképekből egyelőre csak ezek vannak: [link]
(#19) Balinov
Amíg nem szedik ki az eredetit addig a One More Clock segítéségével lehet pótolni hasonlóval.
(#21) Zsozso5
Igen, x86 de még mielőtt jönne a kérdés nem, nem lehet majd rajta Windows XP/Visa/7/8 és Windows Phone 8 -at sem futtatni.
-
bok92
addikt
Nem lett magas ez az ár...?
-
hgghyxo
csendes tag
Atom proci? kkor ez most x86?
-
djgeg
őstag
Ez a felbontás ugye vicc? "540 x 960 képpontos"
egy 120-140 e Telónál.......................................
Ennyiért már S3 mat veszek. -
Balinov
titán
azt az idojaras/ora widgetet nem lehet kulon elerni valahogy? Sense-e is jo, de ez kiba****l tetszik
-
csaabz
őstag
A mobil még mindig jól néz ki, a procit majd meglátjuk...
-
vince
őstag
meddig fogja ez bírni egy feltöltéssel?
-
Beri78
őstag
hihetetlen szép a telefon, de ez a spec....
-
Pumpa74
csendes tag
Kár ezért a telefonért, pedig hogy kinéztem magamnak az M-es változatot.
-
adabra
senior tag
A cikkben szereplő táblázat forrása: Engadget
-
Frozzy
őstag
atya úristen.. ez a rohamos fejlődés.. és szinte nem fejlődünk hanem vissza maradunk.. 2GHz-s atom proci ahol eléggé ízzatság szag lesz. meg fognám szivesen a telefont 2óra aktív használat után.. bár lehet, hogy olyan meleg lenne, hogy el is dobnám
persze az már más, hogy simán veri az s3 qualcomm snapdragon ezt a procit is az s4 pro-ról már nem is beszélek.. az intelnek most az a terve, hogy beszennyezze a szarjaival a mobiltelefon piacot? :S minden esetre szánalmas, hogy még ebből is pénzt merítenének hol ott kidobják a "sz4r-t" remélem nem veszi meg senki..
-
smkb
őstag
Juj... ez elég csúnya eredmény... 2ghzre huzott 2 szálas Atom, elvérzik az 1,5ghz-es 2 Krait magos ARM procitól jórészt? Hááát... akkor még a 2 magos Atomok is izgulhatnak az S4 Pro és hasonló konkurenseivel szemben...
-
tjb007
nagyúr
A RAZR M az ARM -es változata (ami USA only), az i pedig az Inteles ami Európában (is) fog forgalomba kerülni. A külső ugyanaz csak a beltartalom más.
Annyi kiegészítés még ehhez, hogy Európában három országban lesz elérhető október elejétől, ez a három ország Franciaország, Németország és az Egyesült Királyság, tehát nálunk (Magyarországon) a jelenleg rendelkezésre álló információk alapján nem lesz ez sem hivatalosan elérhető.
A három európai országon kívül még Argentínában, Mexikóban és Brazíliában lesz elérhető.Az meg szinte vicces, hogy azon elmélkednek az újságírók, hogy vajon az USA -ban miért nem kerül forgalomba ? A választ szerintem erre még egy egyszerű, kívülálló érdeklődő is tudja.
-
Integra
titán
az intel leborítja ide nekünk a szemetét, remélem senki nem veszi meg
-
tomistarkapi
tag
kicsit tegnapi hír, de ez a belső egy milestoneos billentyűvel epic lenne
-
kriszpontaz
veterán
Eléggé izzadtságszaga van ennek az Atom procinak
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest